Den nye trendfargen

Sort matt

skrevet av CTM Lyng AS

Effekter og utfall ved fokus på kundetilfredshet

Som tidligere sagt i denne artikkelserien, er det flere fordeler ved å jobbe med å øke tilfredsheten blant kundene dine. Jeg skal si litt om noen av disse her. Dette har basis i funn og resultater som er observert hos aktører som har arbeidet med forbedring av sin kundetilfredshet over tid.

skrevet av Prognosesenteret

Enklere renhold

I en tid med fokus på smitte og luftkvalitet, er sentralstøvsugeren aktuell som aldri før. Ingen oppvirvling av støv, og all uren luft blåses ut av boligen. Det gir deg frisk luft og et tryggere inneklima. Smarte løsninger gjør sentralstøvsugeren enkel i bruk. Her er noen tips både til deg som har sentralstøvsuger, eller vurderer å skaffe deg det.

skrevet av Sentralstøvsugerbutikken

Alder og slitasje er årsak til de aller fleste vannlekkasjer

Det er alt for mange og kostbare lekkasjeskader i Norge, og det er hverken håndtverkere eller brukere som har hovedskylden. Over 70% av skadene skyldes det enkle forhold at de tekniske komponentene er gamle og slitt. For å redusere skadeomfanget bør eldre bygninger ha lekkasjesikring – på lik linje med nye bygg.

skrevet av WaterGuard Intl AS

Ny teknologi effektiviserer energioptimalisering av boliger

De færreste boligeiere er nok klar over at Enova kan gi støtte til helhetlig oppgradering av bygningskroppen – det vil si tiltak som innebærer en forbedring av varmeisolasjonen i yttervegger, tak, vinduer, ytterdører og grunnmur. Dette vil redusere varmetapet fra boligen betydelig og dermed bidra til lavere energibruk og reduserte kostnader. For de som har planer om å iverksette slike tiltak, kan Enova faktisk bidra med støtte opptil 150 00. Det skal ganske enkelt lønne seg å tenke helhet.

skrevet av Romly

Slik velger du utendørsskruer

Bør du gå for god, bedre eller best rustbeskyttelse?

skrevet av ByggeBolig

Benkeplate i kompositt

Det beste av to verdener?

skrevet av ByggeBolig

3D-laserskanning erstatter  dynamitt og gravemaskiner

100m fra strandlinjen på Borøya i Tvedestrand kommune skal det bygges 16 fritidshytter uten at naturlandskapet ødelegges. 3D-laserskanning av naturtomten har vært avgjørende for å plassere hyttene skånsomt i terrenget.

skrevet av Romly

Norden–ditt hjemmemarked?

Samlet verdi av de nordiske byggemarkedene endte opp på ca. 1 100 mrd. NOK i 2020. Da er det synd at så få norske leverandører av byggevarer og tjenester nøyer seg med å kun definere Norge som sitt hjemmemarked.

skrevet av Bjørn-Erik Øye

Kjøper tilkjent erstatning i arealtvist etter dokumentasjon med 3D-laserskan

Kravet om prisavslag i størrelsesorden kr.288 000,- ble først avvist grunnet for mange sprikende oppmålinger av areal. Kjøper krevde deretter saken fremlagt for Finansklagenemnda Eierskifte, og fikk tilkjent erstatning etter å ha fremlagt arealmåling ved bruk av 3D-laserskanning.

skrevet av Romly

Slik jobber du med mikrosement

Nye produkter gjør mikrosement enkelt

skrevet av Cemento

Hvordan bør kundetilfredshets-undersøkelser gjennomføres?

Før du skal i gang med undersøkelsen, må dere ha en målsetting. Denne bør defineres ut ifra hvor dere er i dag, men også med tanke på hvor dere ønsker å være. Målsettingen for deres score på KTI kan gjerne være mer langsiktig enn ett år. Når undersøkelsen er gjennomført og alle tilbakemeldingene er analysert, får dere status på hvor dere står.

skrevet av Prognosesenteret

Opplev solskjerming hos Ski Bygg

Mulighetene innen solskjerming er nærmest endeløse, og det kommer standig nye løsninger og trender på markedet. Vi hjelper deg å ta riktige valg til din bolig - opplev solskjerming hos Ski Bygg

skrevet av Ski Bygg AS

Valg av panel

Panelprodukter kan gjenskape ulike stiler, og vil alltid kunne være trendy. Det avgjørende er hva man ønsker å med miljøet – tenk stil, farge og helhet. Ved fornyelse vil det ofte være en utfordring å ivareta tilstrekkelig egenart og særpreg. Gjør dine valg i overensstemmelse med egne behov og verdier, og skap ditt personlige hjem. Jøtul er en av våre leverandører på peis og ovn. Vi har en stor inspirerende utstilling i butikk, i tillegg formidler vi montering.

skrevet av Ski Bygg AS

Finn riktig type badekar

Valg av badekar er en stor beslutning, ettersom det utgjør en sentral del av ethvert bad enten man foretrekker en tradisjonell eller moderne stil. Et badekar gir badet et helt nytt uttrykk og forvandler det til et sted der du ønsker å slappe av og lade batteriene.

skrevet av Ski Bygg AS

Hos oss finner du garantert en tapet du liker

Tapet kan gi deg akkurat den ansiktsløftningen du ønsker for din bolig. Uansett om du velger vågal og fargesterk - eller nøytral og trygg, så får du levende flotte vegger som gir rommet ett helt unikt uttrykk. Vi hjelper deg å ta de riktige valgene!

skrevet av Ski Bygg AS

Dette bør du vite om innerdører

Det viktigste med en innerdør er det som er usynlig, nemlig innsiden.

skrevet av Ski Bygg AS

Klar for grillgjester?

Grillsesongen er i gang, og mange venter storinnrykk ila de neste dagene. Vi har griller i alle former og fasonger. Sjekk ut den spennende nye leverandøren Morsø, eller velg blant Webers store sortiment. Er du på jakt etter utepeis? Det har vi også!

skrevet av Ski Bygg AS