Dette ønsker DIY-eren seg til jul

Her får du tre gavetips som garantert vil glede den entusiastiske DIY-eren!

Robert Bosch AS
28. november 2018
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181128100120517.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181128120347254.jpg?maxwidth=2000
0

På jakt etter den perfekte julegaven til den som er praktisk anlagt, liker å lage ting, mekke, skru og fikse ting selv? Her får du tre gavetips som garantert vil glede den entusiastiske DIY-eren!

Det er mange ting som er kjekt å ha for en DIY-er, men en batteridrevet skrumaskin er et must for de aller fleste. Hvis den du skal kjøpe gave til driver med montering, ombygging, møbler og den typen håndverk bør du gå for en liten og lett skrumaskin som kan løse mange oppgaver, som kommer til på vanskelige steder. Da er IXO en klar anbefaling. IXO var verdens første og minste batteridrevne skrumaskin med Lithium-ion-teknologi da den ble lansert i 2003.


Nå, 15 år senere er IXO fremdeles et praktisk og fleksibelt hjelpemiddel for enhver situasjon. Det er en liten og hendig vidundermaskin som lades raskt opp og som kan brukes til skruing, boring, kutting og mye mer. Det store utvalget forsatser gjør den til en god venn og allsidig hjelper både inne og ute.Oppdag alle bruksområdene til IXO! 

https://www.youtube.com/embed/XmAyBjmtq3ILeter du etter den perfekte gaven til hobbyhåndverkeren som trenger en kraftigere maskin som fortrinnsvis skal brukes til å bore og skru i ulike materialer, vil en 18 volts batteridrill gjøre susen.

Velg en batteridrill der batteriet og tilbehør medfølger slik at den kan tas i bruk med en gang. Det kan bli et lite antiklimaks hvis man må vente til tredje juledag når butikkene åpner for å få kjøpt utstyret man trenger for å ta i bruk julegaven sin. 

Velger du en batteripakke som passer med andre verktøy i samme serie er det bare å fylle på med andre nyttige DIY-produkter. Din hobbyhåndverker-venn har garantert mange ting på ønskelisten og dette gjør det mye lettere for deg når du skal handle fremtidige jule- og bursdagsgaver.


Mini-motorsag - like enkel som den er genial

Mange DIY-ere har allerede en batteridrill de bruker til alle sine prosjekter. Da vil en hendig multisag gjøre stor suksess under juletreet. Nanoblade-teknologi er en helt ny sagblad-teknologi som overfører motorsagprinsippet til en liten, håndholdt batterisag som kan betjenes med bare én hånd. En batteridrevet Nanoblade-sag får man med seg overalt og det er en mini-motorsag som kan brukes både som stikksag og dykksag – helt perfekt til frihåndssaging av en rekke materialer. Hvis hjemmefikseren du skal kjøpe julegave til allerede er godt skodd på verktøy-fronten, kan det være gøy å overraske med noe helt nytt. Her får du tipsene til noen kule gadgets som vil slå an hos DIY-eren som «har alt».


4173
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20180824124600751.jpg #FFFFFF
Les også