Hva gir man til den som har alt?

Gavene som vil overraske og imponere

Robert Bosch AS
28. november 2018
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181128142744593.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181128142744593.jpg?maxwidth=2000
0

Hva gir man i julegave til en hobbyhåndverker som har alt? Disse to gavetipsene vil både overraske og imponere DIY-eren som tror hun har alt hun trenger av verktøy!

Den gode gamle tommestokken har fått konkurranse

Digitale laserverktøy har etter hvert blitt allemannseie. En lasermåler er ikke lenger noe bare fagfolk og eksperter kan betjene - i dag finnes det også mange gode produkter for hobbyhåndverkeren. Med en laseravstandsmåler måler du avstander, størrelser, areal og volum så raskt, nøyaktig og enkelt som aldri før.


En ekte DIY-entusiast vet å sette pris på gadgets som ikke bare er kule men som også har en nyttefunksjon. Den splitter nye Zamo III er en slik gadget. Dette er en digital laseravstandsmåler som også fungerer som vater, og i tillegg har den et målehjul som gjør det lettere å f.eks. måle omkretsen på ting, pluss det gode, gamle målebåndet!https://www.youtube.com/embed/hZ2ZNASt_tw


Tips: Avstanden mellom måleverktøyet og måleobjektet må være fri for hindringer. Det må også måles forbi hindringer. I tillegg kan det forekomme feilmålinger når røyk eller støv absorberer målestrålen eller delvis reflekterer den.


Selv om man sverger til moderne el-verktøy hender det likevel at den gode gamle skrutrekkeren er kjekk å ha når man skal skru noe - rett og slett fordi den kommer til overalt, også på steder der selv de minste skrumaskinene ikke når frem. Tenk om man også hadde tradisjonelle skrutrekkere som gikk på batteri!

PushDrive er en helt ny type skrutrekker der man kan velge om man vil bruke batterikraft eller manuell kraft. Denne skrutrekkeren er bare litt større enn en vanlig skrutrekker og får lett plass i lomma. Denne får du med deg overalt og den kommer til overalt – helt genial å ha til alle typer monteringsarbeid. Når man dytter skrutrekkeren nedover får man batterihjelp til å skru skruen innover eller utover, men man kan også velge nøytral modus og bruke PushDrive som en helt vanlig, manuell skrutrekker.


2862
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20180824124600751.jpg #FFFFFF
Les også