En garasjeport skal være sikker og vare lenge

Da er du avhengig av å velge riktig leverandør

Av Crawford

Henrik Dahl

Crawford

16. september 2020
Av Crawford

Henrik Dahl

Crawford

16. september 2020
Foto: Entrematic Group AB
Foto: Entrematic Group AB
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200917103031393.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200917103031393.jpg?maxwidth=2000
_MG_8737 ret trend cmyk.jpg _MG_8737 ret trend cmyk.jpg
0

Når du skal kjøpe en ny garasjeport, er det viktig å huske på at du skal ta et langsiktig valg. En garasjeport er ganske enkelt ikke noe du bytter ut i tide og utide. Derfor er det alfa og omega at du velger en garasjeport som gir deg sikkerheten du trenger og som er av den beste kvaliteten. Skulle noe skje etter at porten er montert, bør du dessuten velge en produsent som gir deg gode garantiordninger og tilgang på den beste kompetansen.


Tenk på sikkerheten

For mange er det kanskje litt fremmed å tenke på sikkerhet når vi snakker om garasje, men det burde det ikke være. Enten du bruker garasjen for å parkere bilen eller til å oppbevare alskens andre ting, snakker vi trolig om et bygg som inneholder gjenstander av stor økonomisk verdi. Vi tipper du blir overrasket hvis du tar deg en tur i garasjen for å telle over alt du har og finner ut hvor store verdier det faktisk er snakk om.


Derfor er det egentlig like viktig å tenke på sikkerheten i garasjen som sikkerheten i huset. Er garasjen en integrert del av huset, er sikkerhet spesielt viktig. Det hjelper nemlig lite å ha vinduer og dører som sikrer deg mot innbrudd så lenge garasjeporten er enkel å forsere for å komme seg inn i huset.


Det du skal se etter når du vurderer sikkerheten på en garasjeport, er derfor at porten er testet i henhold til standarder for tyverisikring, slik som den nederlandske standarden NEN5096. Det får du eksempelvis ved å velge en port i Crawfords Superior serie, der portene er sertifisert til nivå SKG 2 i NEN5096.

Sikkerhet handler imidlertid ikke bare om å sikre seg mot innbrudd - det handler også om mye personsikkerhet. For å unngå personskader er det viktig å velge en port der deler som løpeskinner, trinser og fjærhus er tildekket slik at ingen kan komme i kontakt med dem. Dette er særlig viktig av hensyn til barnas sikkerhet, og Crawfords Superior-porter er de eneste på markedet som kan tilby en slik sikkerhetsløsning.

Både Smart og Superior-porter har imidlertid en annen smart sikkerhetsmekanisme. Ergonomisk utformede paneler sørger nemlig for at fingre blir skjøvet ut igjen om noen skulle finne på å berøre bøyningsområdet mellom leddene når porten åpnes. Dermed unngås smertefulle klemskader. Velger du å gå for Magic portautomatikk, kan vi også garantere at porten ikke vil skade noen eller ødelegge gjenstander som står i veien når den lukkes. Møter porten på en hindring vil den umiddelbart åpne seg helt opp igjen slik at en ulykke ikke kan finne sted.

Skal vare lenge

De fleste ønsker seg nok en garasjeport som varer i mange år uten å måtte gjøre reparasjoner eller særlig vedlikehold. Da gjelder det å velge riktig port, og velger du en fra Crawford kan du være sikker på at den gjør jobben i lang tid.

Våre leddporter er laget av 42 mm. tykke paneler som både varmeisolerer godt og gjør porten stabil og sterk. Rent teknisk er de bygget opp av en skumkjerne i midten, som er dekket av en galvanisert stålplate som overflatebehandles med ønsket struktur og farge. Løperullene har dessuten kulelager som gjør at porten er stillegående når den åpnes og lukkes. Dette reduserer også friksjon og bidrar til lenger levetid.  Faktisk er kvaliteten så god at vi kan gi utvidede garantier på våre porter, og vi er de eneste på markedet som selv ordner garantijobben de to første årene.

Sammen med våre servicepartnere og profesjonelle forhandlernettverk gir vi deg ganske enkelt en trygghet om at en garasjeport fra Crawford kommer til å vare i lang, lang tid.

Er du ute etter en garasjeport hvor sikkerhet og kvalitet er to viktige parametere, vil en Crawford-port være et trygt valg. Kanskje du ønsker å ha et likt uttrykk og stil på garasjeporten som huset eller ha en bestemt overflate eller design? Alt dette er elementer vi kan hjelpe til med.

Fyll ut skjemaet under, så tar vi en hyggelig garasjeprat

title

Kontakt oss for å få mer informasjon eller avtale en befaring

input field

input field

Radio buttons

single button

132

formcontent-ul


Er du ute etter en garasjeport hvor sikkerhet og kvalitet er to viktige parametere.
Vil en Crawford Port være et trygt valg.
Eller ønsker du å ha et likt uttrykk og stil på garasjeporten som huset eller ha en bestemt overflate eller design.
Er dette også elementer vi kan hjelpe til med.
Fyll ut skjemaet under, så tar vi en hyggelig garasje prat:
4508
b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200916092732209.jpg #FFFFFF
Les også