Slipp kreativiteten løs!

Se hva du kan gjøre med epoxy!

Av Epoxygrossisten

Epoxygrossisten bruker

Epoxygrossisten

24. april 2019
Av Epoxygrossisten

Epoxygrossisten bruker

Epoxygrossisten

24. april 2019
Foto: Epoxygrossisten
Foto: Epoxygrossisten
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190513101400477.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190513101400477.jpg?maxwidth=2000
0

Det gamle munnhellet som sier at selvgjort er velgjort lever fremdeles i beste velgående. Med litt innsatsvilje og kreativitet kan du faktisk lage kule og dekorative interiørgjenstander og mange andre ting helt på egenhånd.

Kanskje er du en av dem som samler på vinkorkene når flaskene sprettes, har et lager av gamle mynter som ikke lenger er i sirkulasjon eller samler på flaskekorker? Slike gjenstander kan du for eksempel bruke til å lage din egen bordplate.

Det du trenger for å gjøre jobben er en type epoxy som går under navnet casting resin. Slik epoxy kan legges i opptil 5 cm. tykkelse og blir helt glassklar, uten en eneste boble eller uklarhet. Hvis du vil kan du blande inn pigmenter eller metallic flakes for å få farger eller ulike typer spill i overflaten.

Sitter du igjen med ukurante rester etter vinterens vedhogst, kan du også lage noe kult av dem. Bildene under viser to  forskjellige muligheter, men her er det fritt frem for å leke seg med form og farge.

Det finnes også en rekke andre muligheter med casting resin. Har du gjenstander du vil bevare på en litt original måte kan du støpe dem inn, forme epoxyen på en dreiebenk og polere den til en glassklar finish. Det  kan være en fin måte å bevare barnas første sko eller andre gjenstander på en original måte. 

På samme måte kan du lage smykker, innramminger og alt mulig annet.  Eller hva med å lage et bord der du støper inn lego-klosser eller fargerikt godteri? Det hadde helt sikkert barna satt pris på! Med casting resin er det faktisk helt sant at det kun er fantasien som setter begrensninger! 

Vil du leke deg med uttrykket på gulvet? Det finnes også metallic-epoxy til gulv som du kan gjøre mye morsomt og dekorativt med! Bare se på denne videoen:

https://www.youtube.com/embed/CNGUPaRmefs

Vil du vite mer om epoxy eller melde deg på et av våre kurs? Ta kontakt via skjemaet under, så hører du fra oss!

title

Vi hjelper deg gjerne med epoxyspørsmål - ta kontakt med oss!

input field

input field

input field

MESSAGE BOX

single button

55

 

 
5099
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200205082711250.png #FFFFFF
Les også