5 gode grunner til å investere i et massasjekar

For helse og velvære, for økonomi og familieliv – og en ekstra gnist i forholdet 😉

Fine Bad AS
15. november 2018
Foto AdobeStock
Foto AdobeStock
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181115163459316.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181115163459316.jpg?maxwidth=2000
0

Bedre helse

Massasjeeffekten setter fart på blodsirkulasjonen, og god blodsirkulasjon er en viktig del av den gode helse. Når blodsirkulasjonen øker, tar kroppen bedre hånd om stresshormonene. Mindre stress gir et sterkere hjerte, som igjen gir deg bedre humør og dypere søvn. Det er også verdt å ta med at du får et bedre immunforsvar.

Økt velvære

Har du vonde ledd og muskler, vil du merke stor lindring gjennom et godt massasjebad. Er du frossen og kald, eller sliten etter trening, vil det varme vannet og den behagelige massasjen restituere kroppen og gi deg masse velvære.

Bedre økonomi

Enkelte produsenter og butikker tilbyr gratis prøvebad. Da er det en større mulighet for at du finner massasjekaret som passer deg perfekt. Benytter du massasjekaret jevnlig, og opplever at kroppen blir mindre stiv og støl – ja, da er sjansen stor for at du både orker og mestrer mer i hverdagen. Ekstra ressurser er god økonomi!

Harmoni for familien

Energiske unger og leggetider som drøyer utover kvelden, kan foregå i roligere former med et massasjekar. Unger elsker å bade, og det er ingen hemmelighet at varmt vann og bobler gjør deg døsig og trøtt. Kveldsstunden etter at barna er i seng, er gull verdt for de voksne – et familieliv i balanse. 

En ekstra gnist

Det er ikke bare boblene og berøringen av vann med styrke som kan tenne en gnist i en sliten kropp. Det finnes oljer i mange former som både stimulerer og kvikker opp og bidrar til at du føler deg mer energisk når massasjebadet er ferdig. Deilige dufter og myke, varme kropper – vi trenger vel ikke si så mye mer 😉

1796
b-FalseFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181104170029303.jpg #FFFFFF
Les også