Du kjøper vel ikke bruktbil usett?

Da bygger du heller ikke bad uten god planlegging

Fine Bad AS
31. oktober 2018
Foto AdobeStock
Foto AdobeStock
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181031104225815.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181031104225815.jpg?maxwidth=2000
0

I alle år har vi tilpasset oss det baderommet som fulgte med da vi kjøpte boligen. Nå som badet skal pusses opp, er det en fantastisk mulighet til å lage et baderom som tilpasses deg og din familie!


Å pusse opp bad uten planlegging, det kan fort koste mer enn det smaker, og du ender opp både skuffet og frustrert. Men hvorfor er det så viktig å engasjere seg eller planlegge på forhånd? Kan jeg ikke bare overlate dette til håndverkeren?

Det må du gjerne gjøre, men da skal du vite at det er store muligheter for at ditt nye bad, som du kanskje skal bruke flere hundretusen kroner på, ender opp med å bli en tro kopi av det gamle. Hvis du ikke gir håndverkeren noen føringer om hva du ønsker, vil han muligens velge de produktene og det materialet han kjenner best (og som han har benyttet i mange år). Og du ender opp med et helt streit bad uten personlig touch eller noen spesielle tilpasninger for deg og dine behov.

For noen vil dette være bra nok, men for mange vil det bli en skuffelse.


Derfor anbefaler vi at det aller første du bør gjøre når du skal pusse opp bad, det er å kartlegge hvordan hverdagen deres er på baderommet. 

  • Hvem står opp først om morgenen?
  • Er dere flere på badet samtidig?
  • Kan det være en god idè å ha en dobbelvask?
  • Mangler det skuffer eller skap?
  • Er det noe som kan gjøre hverdagen lettere på badet?

Når du blir bevisst på hvordan hverdagen er på badet hjemme hos deg, vil du tydeligere se hva det er behov for. Du ser hva som bør endres på, og hva som vil komme til nytte.


Dermed vil du lettere kunne gjøre valg av de rette produktene og finne det som passer perfekt for deg og dine.


2214
c-108TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181104170029303.jpg #FFFFFF
Les også