La kjøkkenkranen ta matlagingen til nye høyder

En mesterkokk fortjener kun det beste

Fine Bad AS
5. november 2018
Foto AdobeStock
Foto AdobeStock
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181105195718417.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181105195718417.jpg?maxwidth=2000
0

Hvis de skarpe knivene kan kalles ditt beste verktøy, kan den riktige kjøkkenkranen bli din beste assistent. Nå kan du få kjøkkenkraner med:

  • Sensor – som vasker hender og beholder spakene rene
  • Bobler – som gir deg kjølig drikke mens du svetter over grytene
  • Kokende vann – som sparer deg for mye venting
  • Dusj til å trekke ut – som skylder grønnsakene uten sprut og søl
  • Høy tut – som tar seg lekkert ut (hvis du bare lar være å henge kluten over tuten)

Det er ingen tvil om at kranen er en viktig detalj i kjøkkenet. Den skal både se flott ut og fungere optimalt i forhold til flokken som bruker kjøkkenet daglig. La oss ta en nærmere titt på noen av disse kranene:


Kjøkkenkran med sensor

Den nye generasjonen kjøkkenkraner kan ha både sensor og manuelle spaker. Rett og slett en hybrid med det beste fra den teknologiske og manuelle verden.


Kjøkkenkran med bobler

Det blir fort hett rundt ørene når kokken svinger redskapene og lager de mest fantastiske retter til seg og sine. Forfriskende og filtrert drikke rett fra springen vil øke kreativiteten. Tilgjengelig med et enkelt knappetrykk. Du kan velge mellom lite eller mye bobler, eller rett og slett stille vann.


Kjøkkenkran med kokende vann

Det finnes teknologi som sørger for at du aldri mer trenger å vente på kokende vann. Du kan raskt og enkelt lage deg en kopp te, fjerne bakterier, og gi sultne barn mat på et øyeblikk. Den lille berederen under benken finnes i to størrelser og det varme vannet som kommer ut av tuten er 100°C. Berøringsfunksjonen er barnesikret.


Valg av kjøkkenkran og kjøkkenvask kan gjøres enklere om du starter med å finne kjøkkenvasken aller først. Produsenter av kjøkkenvasker har ofte sine egne kjøkkenkraner, som passer perfekt i design og funksjonalitet.

Blir valget altfor vanskelig, så er det absolutt mulig å installere to kjøkkenkraner.

2797
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181104170029303.jpg #FFFFFF
Les også