Pynter du badet til jul?

Det er du ikke alene om

Fine Bad AS
17. desember 2018
Foto: AdobeStock
Foto: AdobeStock
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181217205734520.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181217205734520.jpg?maxwidth=2000
0

Baderommet er ikke lenger som det en gang var. Nå innreder vi også badet som et oppholdsrom. De grønne plantene er på plass og det er bilder eller kunst på veggene. Er du så heldig å ha et større bad, så kan det hende at go’stolen også får plass her.

På Pinterest finner du et hav av bilder av julepyntede baderom, enten du elsker å drukne i julepynt eller du er mer less is more. Har du for eksempel pyntet dorullene noen gang? Hvem lager den kuleste dorullen hjemme hos dere?

Det er noe helt spesielt å pynte sitt aller første hjem. Forventningene er ekstra store og man vil så gjerne gjøre det så fint som mulig. Men noen har dessverre ambisjoner langt utover det som er mulig å få til. Over alt ser vi vakre bilder og historier av julepyntede hjem, enten fra kjendiser eller familie og venner. Og disse viktige tradisjonene, som vi har en tendens til å henge oss opp i, de kan faktisk være ganske lammende. 

Lag deres egne tradisjoner – som er til å leve med. Litt granbar og noen røde hjerter gir både lukt og følelsen av jul. Husk at det enkle ofte er det beste. Og ikke glem å fordele oppgavene hvis dere er flere i huset. Du må ikke gjøre alt selv.

Jeg ønsker at dette skal bli ei jul hvor du ikke sitter helt utslitt til bords under julemiddagen. Hvor du faktisk kan kjenne smaken av den deilige maten, og kjenne gleden over at det ble jul allikevel – og at det er ikke så viktig: Å imponere venninner, kolleger, svigermor eller naboen. Det aller viktigste er at du har det bra, og at du kan slå deg til ro med at det du har gjort er bra nok. God Jul!

2504
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181104170029303.jpg #FFFFFF
Les også