Stell godt med deg selv

Da har du så mye mer å gi de andre rundt deg

Fine Bad AS
14. desember 2018
Foto AdobeStock
Foto AdobeStock
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181214094556232.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181214094556232.jpg?maxwidth=2000
0

Noe av det beste med høsten og vinteren, det er badekarsesongen! Vi badekarentusiaster har lengtet etter dette i hvert fall den siste delen av sommeren. Det begynner å bli lenge siden sist, og vi savner den deilige følelsen av fullstendig avkobling og høykvalitets egentid.

Når de første kuldegradene vises på gradestokken, og du er altfor tynnkledd til å holde på varmen mens du venter på bussen hjem. Da er lengselen så sterk etter å synke ned i et varmt og deilig bad, at du klarer ikke å tenke på annet. Dette er dagen hvor du bestiller pizza til familien og ber de kose seg med en god film, slik at mor kan få litt tid alene.

Jeg skulle så gjerne hatt noen av de svulstige uttrykkene til Aune Sand i hodet, nå som jeg skal beskrive hvor godt et varmt bad gjør for både kropp og sjel. For det er ikke bare kroppen som tines og blir myk og varm igjen, dette gjør noe med hodet ditt også. Saker som tidligere på dagen var både vanskelig og krevende, virker med ett mye enklere. Kanskje kom du på en helt ny løsning, der du ligger?

Når kroppen blir varm igjen, slipper de stramme musklene taket, og humøret og hodet kjennes lettere. Synet av de skrukkete fingertuppene etter mange deilige minutter i badekaret, gjør at det føles greit å avslutte seansen. Det er viktig å avslutte før vannet begynner å bli kaldt. Når du er klar, er det bare å ta på seg favorittkoseplaggene og nyte resten av kvelden, god og varm!

1986
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181104170029303.jpg #FFFFFF
Les også