En annerledes ytterdør

Av Gilje

Svenn Terje Østensen

Gilje

8. mars 2019
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190308131345963.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190312123846190.jpg?maxwidth=2000
0

Pirrer nysgjerrigheten med en annerledes ytterdør

 

Inngangspartiet er gjestenes førsteinntrykk av huset ditt. Eirin Lisø har valgt en ytterdør som pirrer nysgjerrigheten til både besøkende og forbipasserende.


Det er viktig å gi gode førsteinntrykk. Et varmt smil og et solid håndtrykk gjør at de du møter blir nysgjerrig på deg og ønsker å bli kjent med deg.

Hus avgir også førsteinntrykk, og et spennende inngangsparti vil pirre interessen hos både gjester og forbipasserende. Det er i hvert fall tilfelle for Eirin Lisø, som bor på Dvergsnes i Randesund. Hun har kjøpt denne unike døra fra Gilje, med runde vinduer i flere størrelser.


– Jeg har drevet en del med interiør og liker å ha min egen stil, så jeg fant ut at jeg ønsket en dør som ingen andre har. Da jeg så denne døra ble jeg forelsket ved første blikk. Den er kul og annerledes, og hos Gilje kunne jeg få samme farge på døra som jeg har på vinduene. Det gjorde valget enkelt, sier hun.


Lisø synes døra passer perfekt i det som er «in» i 2019.


– Interiørstilen for i år er mer runde detaljer, og mindre rammer og firkanter. Sånn sett er den veldig i tiden, sier hun.

1484
b-TrueFalse
0

Nysgjerrige

 

Lisø har tidligere drevet interiørbutikken Home & Cottage på Sørlandssenteret, og driver fortsatt litt med interiør på si. Derfor vil folk gjerne hjem til henne for å se hvordan hun har det.


– Døra er det første som møter gjestene, og de blir ofte litt nysgjerrige. Mange snakker om den kule døra, og jeg blir spurt hvor har jeg kjøpt den. De lurer gjerne på hvordan jeg turte å velge den døra, for det handler jo om å våge å være litt annerledes. Mange er litt redde for å utforske sin egen smak, og vil helst bare ha det slik som alle andre, sier Lisø, som også forteller at de mange små vinduene gjør at døra slipper inn mye dagslys fra de flotte omgivelsene i Randesund.


– Jeg har alltid hatt mye hvitt, men tok etter hvert det store steget og valgte en mørk farge i gangen. Jeg er glad for at jeg gjorde det, for døra slipper inn så mye lys, sier hun, og legger til at sjenerende innsyn ikke har vært en utfordring.


– Hvis man skal se inn, må man gå helt opp inntil glasset. Det har aldri vært noe problem.  

1026
b-TrueFalse
0

Den nye bydelen

 

Lisø og familien har bodd i dette huset på Dvergsnes i over syv år, og i løpet av den tiden er Randesund blitt vesentlig større.


– Jeg føler at det er blitt den nye bydelen i Kristiansand. Vi bor i et veldig moderne område, som også er veldig godt og trygt for barn å vokse opp i. I tillegg har vi Dvergsnestangen, slik at vi kan gå turer og være en del av det grønne, selv om området bygges ut. Vi trives veldig godt, og jeg kommer aldri til å flytte fra Randesund, sier Lisø.


 


FAKTA


Gilje ytterdører er kvalitet tvers gjennom. Dørene er bygd for å tåle vær og vind uten at det går ut over utseendet. Alle malte ytterdører er laget med kompaktlaminat. Det gjør dem vanntette og robuste slik at de tåler et norsk og barskt klima. 

746
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20171009104849947.png #FFFFFF
Les også