Lekkasjeboks til dusj
Lekkasjeboks til dusj

GROHE lanserer en ny lekkasjeboks for innebygde dusjløsninger

Tidligere i år lanserte sanitærprodusenten GROHE den nye lekkasjeboksen The Box. Lekkasjesikker installasjon på baderom er viktig for å unngå vannlekkasjer som kan forårsake store skader. The Box åpner for en lekkasjesikker installasjon på et bredt spekter av GROHEs dusjløsninger.

Av Grohe AS

Jeanine Lund

Grohe AS

26. april 2021
Av Grohe AS

Jeanine Lund

Grohe AS

26. april 2021
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210426105720146.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210426105720146.jpg?maxwidth=900
The Box_1.jpg The Box_1.jpg
0
Innebygde dusjløsninger blir stadig mer populært blant forbrukere. Slike dusjsystemer sørger for bedre plass i dusjen, det er enklere å rengjøre og det gir et moderne uttrykk til baderommet. Ved en innebygd dusjløsning er termostaten innebygd i veggen, og dette gjør at en eventuell lekkasje kan bli vanskelig å oppdage. Det er derfor nødvendig å sørge for at dusjsystemet installeres korrekt og med en lekkasjesikker løsning.

The Box er en lekkasjeboks i rustfritt stål som er systemgodkjent for 18 våtforseglingssystemer, og godkjent av SINTEF. Den er produsert i Sverige og er testet og godkjent i henhold til NT VVS129. Lekkasjeboksen bidrar til en sikker installasjon av innebygde dusjløsninger fra Grohe, og med 10 års garanti er du sikker på at dette produktet lever opp til sine forpliktelser.

Videre er det viktig å ta i bruk seriøse fagfolk som sikrer en god dokumentasjon på hvordan arbeidet er utført. En undersøkelse gjennomført av Norstat på vegne av baderomsprodusenten Grohe viser at de fleste tar i bruk fagfolk når vi skal pusse opp baderommet.

– Vi anbefaler alltid forbrukere å bruke seriøse aktører som sikrer at jobben gjøres av faglig god kvalitet, slik at man slipper noen uheldige overraskelser når jobben er utført. Det er derfor godt å se at de fleste nordmenn tar til seg slike råd, sier Anne Øiseth, Country Manager i Grohe og Leader Norway i LIXIL EMENA

The Box kommer med forhåndsmontert tetningsfleece og fem adaptere for rør-i-rør installasjon og én adapter for dreneringsrør. Lekkasjeboksen inkluderer også gummiplugger som kan brukes for å tette hull som ikke er i bruk. The Box kan brukes i kombinasjon med Rapido SmartBox, en universell innbygningsdel som passer til en rekke innebygde termostater fra Grohe.

Lekkasjeboks for vegghengte servantarmaturer 

GROHE har også lansert The Box lekkasjeboks for to-hulls vegghengte armaturer. Denne lekkasjeboksen sørger for en lekkasjesikker installasjon på slike servantarmaturer, som stadig blir mer populære. 

2675
Falseb-0
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210303192713949.png #FFFFFF
Les også