Vegghengt toalett og sisterne Vegghengt toalett og sisterne
SWITCH SECTION

Hvilken sisterne bør du velge til ditt vegghengte toalett?

Har du planer om å pusse opp badet, men er usikker på hvilken sisterne du skal velge til toalettet ditt? GROHE gir deg en enkel oversikt over fordelene med tre ulike sisterner.

Av Grohe AS

Jeanine Lund

Grohe AS

11. mai 2021
Av Grohe AS

Jeanine Lund

Grohe AS

https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210511080801837.png?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210511080801837.png?maxwidth=900
Untitled design(2).png Untitled design(2).png
0

Baderommet er et av rommene vi besøker oftest i løpet av en dag. Her utfører vi en rekke hverdagslige gjøremål slik som å pusse tennene, ta en rask dusj eller vaske hendene. Det mest brukte produktet på baderommet er derimot toalettet, og dette gjør toalettet til en viktig del av husholdningen. Tidligere var det vanlig å ha gulvstående toaletter, men i dag velger de fleste et vegghengt toalett. Et vegghengt toalett gir bedre plass, det er enklere å rengjøre og det ser moderne ut. Dette er grunnet at sisternen er plassert bak veggen, noe som gir bedre plass og ryddighet.

I dag leverer GROHE et bredt spekter av forskjellige

installasjonsløsninger som varierer i utforming, prisklasse, og integrerte tilleggsfunksjoner. Er du usikker på hvilken sisterne som passer deg og ditt behov? Vi gir deg fordelene med tre praktiske sisterner. 

Sisterne for deg som ser på mulighetene for et dusjtoalett

I dag ser vi en økende trend på dusjtoaletter, smarte toaletter, kantløse toaletter og et stadig økende utvalg av trykkplater. Rapid SLX er utviklet for å gi forbrukere flere valgmuligheter, og sisternen er kompatibel med både vegghengte toaletter og dusjtoalettet Sensia Arena. Sisternen har integrert stikkontakt og vanntilkobling som gjør det enkelt å oppgradere til et dusjtoalett, uten at du må rive veggen i prosessen. I tillegg kommer sisternen med integrert mengdebegrenser som sørger for at vannhastigheten enkelt kan justeres. Det betyr at Rapid SLX passer perfekt sammen med kantløse toaletter, hvilket blir stadig mer etterspurt. 

Standardsisterne for den enkle

Standardsisternen Rapid SL kommer med den gode GROHE-kvaliteten og du kan være sikker på at sisternen varer i mange år fremover. I tillegg til at sisternen er rask å installere, så gir den muligheter for å velge mellom en rekke forskjellige trykkplater. Sisternen leveres med servicesjakt for trykkplater i standard størrelse, men er også kompatibel med servicesjakt for mindre trykkplater. Standardrammen har også en tverrstang og fester for økt stabilitet. Les mer om Rapid SL her.

Økt sikkerhet med sisterne som beskytter mot vannskader 

GROHE har utviklet en sisterne som gjør det enkelt å beskytte hjemmet mot vannskader. Rapid SL med lekkasjeboks gir deg de samme funksjonene som en standard sisterne, i tillegg til at sisternen og avløpsrør er spesialtettet for å unngå vannlekkasje. Sisternen tilfredsstiller krav til produktdokumentasjon gitt i plan- og bygningsloven og tilhørende forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK) og våtromsnorm. Med Rapid SL med lekkasjeboks trenger man dessuten ikke tilkomst fra tilstøtende rom, hvilket ofte kreves fra andre leverandører av sisterner med lekkasjeboks. Et annet pluss er at det er tidsbesparende å montere denne sisternen, da du slipper å lage eller vente på at membrankasse skal lages. Les mer om Rapid SL med lekkasjeboks her.

10 års garanti med sisterne fra GROHE

Sisternene fra GROHE kommer med 10 års garanti og gir deg god kvalitet i mange år fremover. I tillegg gir sisternene stor valgfrihet til å velge den trykkplaten som passer for deg og din stil. Ved å benytte en smart serviceluke er sisternene kompatible med alle GROHEs trykkplater i 2 størrelser, 3 design og 12 forskjellige farger. Det er derfor enkelt å sy sammen en komplett baderomsløsning uansett hvilke behov du måtte ha.

Sisternene fra GROHE har SINTEF Teknisk Godkjenning TG 20396, og tåler opptil 400 kg i vekt. Rammene kan enten bygges inn i lettvegger eller plasseres foran en mur eller en lettvegg, slik at du slipper å bruke tid og penger på å fjerne gamle fliser. Rammen settes på plass når du monterer eller pusser opp badet og skjules bak veggen.5022
b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210303192713949.png #FFFFFF
Les også