115

Pusse opp baderommet? Slik får du drømmebadet på budsjett

Type something

Et nyoppusset bad oser av luksus, men prislappen er ofte mindre fristende. Her er tre eksperttips fra Grohe til hvordan du kan heve kvaliteten på baderommet, uten å gå på akkord med verken lommeboken eller velværefølelsen.

Type something

Av Grohe AS

Jeanine Lund

Grohe AS

6. oktober 2021
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20211006090407192.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20211006090407192.jpg?maxwidth=2000
100
0

Badet regnes som det dyreste rommet i norske hjem, og det ikke uten grunn. Når nordmenn først bestemmer seg for å rive ned det gamle, betaler vi ofte dyre dommer for et flunkende nytt bad. Dette er ekspertenes beste tips til hvordan du kan få drømmebadet på budsjett.


1.  Gå for krom-detaljer

Skal du pusse opp hele badet, kan du spare flere titalls tusen på å velge rimeligere materialer. En av løsningene er å gå for krom, fremfor trendfarger som sort og gull.

– Sort og gulldetaljer på baderommet har kommet for å bli, men krom er fortsatt førstevalget for mange, og det med god grunn. Krom-fargen gjør seg nemlig like godt på et fargerikt bad som de mer minimalistiske, og bærer preg av tidløshet, luksus og velvære. Attpåtil er det ofte et rimeligere alternativ, sier Anne Øiseth, Country Manager i Grohe.

2.  Gjør det enkelt

Om du hverken har budsjett til eller behov for totalrenovering, kan enkle grep fort løfte et slitent bad.

– Å sette inn ny servantskål og armatur kan forandre uttrykket totalt, uansett hvilken stil du velger. Det er en enkel og rimelig måte å fornye, uten et stort budsjett, sier Øiseth.

I tillegg er ny innredning en enkel måte å skape riktig atmosfære og en ekte følelse av velvære. Grønne planter, deilige duftlys, tepper, kurver og kunst gir følelsen av det lille ekstra. Små detaljer tar badet fra fint til lekkert.

3. Velg vannbesparende

Å fornye badet budsjettvennlig handler også om å velge smart. Å bytte til vannbesparende produkter kan spare deg for utgifter i fremtiden.

– Vannbesparende produkter fra Grohe EcoJoy er bra for både miljøet og lommeboka. Redusert vannbruk, betyr redusert energibruk. Det kan være gull verdt i de kaldeste månedene, når du aller helst vil bli stående lengst mulig i en deilig varm dusj, sier Øiseth.   2297
Falsec-394
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210303192713949.png #FFFFFF
Les også