Ikke glem viktigheten av taket

Taket er både et stort blikkfang og en vesentlig del av boligens klimaskjerm

By Av Isola
10 August 2017
  Taket er noe av det mest iøynefallende ved et hus. Både farge, overflate og utforming på taket har mye å si for hvordan huset fremstår. Enten du skal legge tak på et nybygg eller skal rehabilitere taket på et eldre hus, er det viktig å gjøre gjennomtenkte og gode valg som du vil fornøyd med over tid. Det er tross alt ikke gjort i en fei å bytte taket om du ikke skulle bli fornøyd.

  Å ha et nytt tak er også viktig for verdien på boligen. Mange er engstelige for tilstanden til taket når de skal kjøpe bolig, og vissheten om at det er forholdsvis nytt bidrar til økt trygghet og større betalingsvilje hos kjøperne. Faktisk kan et nytt tak ha mer å si på verdien av huset enn et nytt bad eller kjøkken.
  Du kan fint legge nytt tak selv. Det trenger ikke være spesielt vanskelig, men krever at du er komfortabel med å jobbe i høyden, jobber på en sikker og trygg måte og følger monteringsveiledningene til produktene du skal bruke. Prisen på å bytte tak vil variere med valg av produkter, størrelse og utforming av taket. Likevel anslås ofte en pris på mellom 1000 – 1500 kroner per kvadratmeter for komplett bytte gjort av profesjonelle håndverkere.  Isola har produktene du trenger for å legge nytt tak. Her kan du velge i blant markedets sterkeste stålplatetak eller den mest holdbare takshingelen som finnes. Valgfrihet med tanke på farger, mønstre og overflatebehandling, samt et stort utvalg tilbehørsprodukter, gjør at kan være sikker på å finne det som passer best til akkurat ditt hus.

  • ADD

  https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181217073551194.png #FFFFFF
  Les også