Ikke en skrue så langt øyet kan se

Skjult innfesting av terrassebordene gjør det lille ekstra

Av Kebony
29. august 2017
http://cdnboligkanalen.azureedge.net/20180606091701738.jpg http://cdnboligkanalen.azureedge.net/20180606091701738.jpg
Den mest kjente og brukte løsningen for skjult innfesting av terrassebord er å bruke en skrumal. Skrumaler finnes i ulike varianter og tilpasset ulike bredder på terrassebord. Malen spennes enkelt fast på terrassebordet og man skrur deretter en spesialutviklede freseskruer på skrått inn i siden på bordet. Når du kjøper en skrumal, sørg også for å få med avstandsstykker som sikrer korrekt og ensartet avstand mellom terrassebordene.
Om du har terrassebord med sidespor kan du bruke H-klips for skjult innfesting. Klipsene skyves inn i terrassebordets sidespor og skrus fast i bjelkelaget deretter skyves neste terrassebord på plass. Fremgangsmåten er altså ganske lik som når man bruker klips for skjult innfesting av panel. Med denne festemåten bør du også bruke start og sluttklips for en skruefri overflate på første og siste bord samt i trappetrinn.
Med skjult innfesting får du et stramt og stilrent uttrykk på terrassen og du trenger ikke bekymre deg for oppflising rundt skruehullene når du går barbent eller en vannpytt som samler grums i hvert skruehull.
Velger du Kebony til din nye terrasse får du treverk som er behandlet med en 100 % miljøvennlig, bio-basert væske. Behandlingen gir treets cellestruktur en permanent endring som gjør det hardere og mer dimensjonsstabilt. Treverk fra Kebony tilfredstiller de høyeste holdbarhetskravene i den europeiske EN 350-standarden. Kebony gir hele 30 års garanti mot forråtnelse over bakkenivå.
Kebony er også vedlikeholdsfritt og krever ikke noe behandling ut over vanlig rengjøring. 

https://www.youtube.com/embed/zmOzWiHoU24
https://www.youtube.com/embed/zqDsKrOx_r0
https://www.youtube.com/embed/SPMQmmt-eGw
true
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20170829095713706.jpg #FFFFFF
Les også