SWITCH SECTION

Nye innerdører?

Denne gangen bør du gå for skikkelig kvalitet som varer

For Kloppen Trevare AS

Jo Rune Holmstad

Kloppen Trevare AS

7. april 2020
For Kloppen Trevare AS

Jo Rune Holmstad

Kloppen Trevare AS

7. april 2020
Foto: Kloppen Trevare
Foto: Kloppen Trevare
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200407191450455.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200407191450455.jpg?maxwidth=2000
0

Er du en av dem som gikk for de rimeligste dørene sist gang du gjorde en skikkelig oppussingsjobb? Da har du sikkert merket at de verken er spesielt solide eller gjør en særlig god jobb med å dempe lyden mellom de forskjellige rommene i huset. Og om du har kommet borti dem med litt kraft, kan du ha vært så uheldig at du rett og slett har laget hull i dem. Det skal nemlig ikke så mye til.

Da er det kanskje på tide å bytte dem ut med skikkelige dører som holder i generasjoner og som faktisk gjør noe mer enn bare å stenge mellom to rom? Med en skikkelig kvalitetsdør får du nemlig:

 • Formstabilitet som hindrer at døren slår seg og blir vanskelig å åpne eller lukke
 • Solide hengsler som ikke siger eller får dårligere funksjon selv om døren åpnes og lukkes tusenvis av ganger
 • Materialvalg og overflatebehandling som holder i årevis
 • Effektiv demping av lyd

Høres dette forlokkende ut bør du vurdere en massiv, kortreist og norskprodusert Kloppen-dør som leverer på samtlige av disse punktene. Vi stiller nemlig de høyeste krav til kvalitet og legger vekt på maksimal varighet – våre dører skal ganske enkelt vare i generasjoner.

Fleksibilitet i førersetet

For deg som kunde er det verdt å merke seg at vi har en fleksibel produksjon som gir deg mulighet til å få skreddersydde dører som passer akkurat dine ønsker. De fleste dørprodusenter leverer for eksempel dører med standardmål, men det passer jo ikke alltid. Vi kan derimot levere dører på spesialmål, slik at du alltid kan få en dør som passer. Vår fleksible produksjon  gir deg i tillegg andre fordeler:

 • Spesialinndeling av fyllinger etter ditt ønske
 • Spesialglass
 • Mulighet til å velge hvilken som helst farge

Og bare så du vet det - vi har også to standardserier med dører. Vi ser på ingen måte bort fra at du finner akkurat det du ønsker i en av disse også.

Du kan også velge mellom ulike typer hengsler – enten du vil ha hvit, krom, sort eller gullforgylt. Hengslene kan dessuten leveres med såkalt Osloknopp, det vil si en knopp eller dråpeform på toppen og i bunnen av hengselet. Og da har du kanskje også skjønt at våre dører leveres med klassiske løftehengsler fremfor snap in-hengslene som er standard på mange andre innerdører. For den som vil ha et mer moderne uttrykk, skal du vite at vi også kan levere dørene våre med skjulte/integrerte hengsler. Norskproduserte dører fra Østre Toten trenger jo ikke bare bety bonderomantikk, må vite.

Ferdigmonterte karmer og mange tilleggsvalg

Velger du en Kloppen-dør slipper du dessuten å knote med å montere karmer. Våre dører leveres nemlig med ferdigmonterte karmer. Det betyr mindre arbeid for deg, og vi tør også påstå at det gir en mer presis montering. De som har skrudd sammen en karm eller to vet for eksempel hvor fort gjort det er å tenke feil og ende opp med en karm som har feil slagretning.

Vi tilbyr også en rekke tilleggsvalg til våre dører. Hengsler er allerede nevnt, men vi kan også liste opp følgende:

 • Dempelist i karm
 • Forskjellige typer glass
 • Glass med farge
 • Glass med tekst
 • Dør med tekst
 • Ulike typer vridere

Velger du en Kloppen-dør med glass og sprosser skal du forresten være klar over at vi leverer dørene med gjennomgående sprosser, som betyr at hver enkelt glassrute blir listet inn. Det gjør vi både fordi vi er opptatt av skikkelig håndverk uten synlige skruer og fordi konstruksjonen blir mye mer solid og tåler røffere behandling.


4033
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200312154708840.gif #FFFFFF
Les også