Puss opp med dører og søyler

Velg kvalitet som varer

For Kloppen Lamelltre AS

Bjarne Einar Holmstad

Kloppen Lamelltre AS

7. april 2020
For Kloppen Lamelltre AS

Bjarne Einar Holmstad

Kloppen Lamelltre AS

7. april 2020
Foto: Kloppen Trevare / Kloppen Lamelltre
Foto: Kloppen Trevare/ Kloppen Lamelltre
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200507080124019.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200508040757877.jpg?maxwidth=2000
0

Er det på tide å ta et skikkelig tak og skifte ut innerdørene som har passert best før-datoen, eller kanskje du vil gi inngangspartiet et ordentlig løft med et par flotte søyler?

Gjør du de riktige valgene får du kvalitetsprodukter som varer og som sikrer at du unngår en ny runde med utskifting om noen år. I tillegg kan det bidra til å øke verdien på boligen.

Både Kloppen-dører og Kloppen-søyler gir nettopp disse fordelene. Heng med litt, så skal vi forklare hvorfor.

Innerdører som varer i generasjoner

Når du skal ha nye innerdører er det viktig å være klar over at en dør ikke bare bør sees på som en simpel måte å stenge av mellom to rom på. Hvordan den stenger mellom rommene er minst like viktig. Da snakker vi om ting som:

  • Effektiv demping av lyd
  • Solide hengsler som ikke siger eller får dårligere funksjon selv om døren åpnes og lukkes tusenvis av ganger
  • Formstabilitet som hindrer at døren slår seg og blir vanskelig å åpne eller lukke
  • Materialvalg og overflatebehandling som holder i årevis
  • Muligheten til å bestemme farger, inndeling av fyllinger, spesialglass mv.

Det får du ved å velge en massiv, kortreist og norskprodusert Kloppen-dør. De holder nemlig svært høy kvalitet og har lang levetid – faktisk skal de vare i generasjoner.

Vi legger stor vekt på å tilpasse dørene til dine ønsker, både hva angår størrelse, inndelinger, farge og design på hengsler. I tillegg leveres våre dører med ferdigmonterte karmer – så du slipper å knote med monteringen selv.

Gjør noe med inngangspartiet

Kunne du tenkt deg å gjøre noe med inngangspartiet til huset? Et overbygget inngangsparti er både praktisk med tanke på vær og vind, men også med tanke på estetikk og hvordan huset fremstår. Felles for de fleste typer overbygde inngangspartier, enten de er store eller små, er at de må ha en eller annen understøttelse som kan bære vekten av konstruksjonen. Mange bruker enkle bjelker som monteres i søylesko til dette, men det finnes langt penere og mer elegante løsninger.

For eksempel en Kloppen-søyle. De er håndlagde, gjør bruk av lokale og kortreiste råvarer og produseres på en miljøvennlig måte.

En Kloppen-søyle kan skreddersys til dine behov og leveres akkurat slik du ønsker. Alternativt kan du enkelt kappe og tilpasse dem selv. Det er ditt valg. Velger du å gjøre kapping og tilpasninger selv kan vi selvsagt bistå med råd og veiledning. Vi kjenner produktene inn og ut og har lang erfaring i faget. Skreddersydd betyr selvsagt også  at du kan få dem i akkurat den fargen du vil.

https://www.youtube.com/embed/84O11aPeAvY

Kloppen-søyler finnes i tre ulike utførelser som egner seg til ulike bruksområder:

  • Glatte søyler uten tilbehør egner seg godt til moderne hus, men med riktig topputstyr og sokkel glir de godt inn mer tradisjonelle eller romantiske hus
  • Kannelerte søyler er førstevalget for tradisjonelle huset,
  • Dreide søyler gir et lunt preg som passer godt til tradisjonelle hus og hytter. De dreies og pusses og vil ikke sprekke opp, slik en dreid stokk i heltre vil gjøre.

Det er dessuten verdt å merke seg at glatte og kannelerte søyler kan leveres delt – det betyr at du enkelt kan kle inn eksisterende stolper. Med en slik løsning blir det enkelt å gi inngangspartiet et solid løft. 


3808
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200312153455437.jpeg #FFFFFF
Les også