Den komplette membranplaten

Når du skal bygge bad eller våtrom, bør du velge en membranplate som skaper

minst mulig hodebry.

Av Litex
10 August 2017
  Med Litex’ to systemer for tette våtrom, er det mulig for både proffen og selvbyggeren å bygge bad. Systemet med membranplate på vegg og banemembran på gulv er beregnet for proffen. Når man legger banemembranen på gulv skal denne sveises med varmluft i skjøter for å oppnå et tett resultat. Litex har sin egen våtromskole for håndverkeren hvor man blant annet lærer hvordan man utfører dette.

  For selvbyggeren er Litex membranduk et godt alternativ. Dette nye systemet erstatter den tradisjonelle smøremembranen og er enkelt å sette opp på vegg og gulv. Med et unikt skjøtesystem er du også sikret tette skjøter uten bruk av varmluft eller andre spesialverktøy. Membranduken egner seg godt til rehabilitering ettersom den kan legges på gips, betong, våtromsplater og de fleste andre faste underlag.

  Litex Membranplate 20mm og tykkere kan legges direkte på cc60 og man kan kombinere systemene seg i mellom da de benytter samme tettedetaljer. Det betyr at du kan montere Litex Membranplater på vegg og Litex Membranduk på gulv.
  I alle Litex-forpakninger, enten det dreier seg om membranplater, banemembran for gulv eller membranduk, følger det med monteringsanvisninger og en sjekkliste for dokumentasjon. Enten du gjør arbeidet selv eller får en proff til å gjøre det, anbefaler vi på det sterkeste at du gjør arbeidet i henhold til monteringsanvisning og bruker sjekklisten som grunnlag for å dokumentere arbeidet. Tar du i tillegg bilder underveis i arbeidet har du sikret god dokumentasjon av våtrommet ditt.

  For mer informasjon se www.litex.no
  • ADD

  https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20180924081241170.png #FFFFFF
  Les også