Mal metallisk med Marcopolo

Med effektmaling fra SAN MARCO får veggen et kreativt og sofistikert utseende

skrevet av Ski Bygg AS

Hvordan vaske fasade

Når trenger huset en vask?Huset trenger en vask hvert eneste år – det er en god regel!Da unngår du skadelig sopp- og algedannelse, og får en god sjekk av hvordan det står til med kledningen

skrevet av Ski Bygg AS

Flat på toppen? Ingen hindring for takvinduer

Med et vindu montert i flate hustak forvandles hjemmets mørkeste krok til en opplyst oase.

skrevet av Ski Bygg AS

Gratis befaring for valg av takvindu

Med takvindussjekken kan boligeiere ta kontakt med VELUX Norge for å få hjelp med valg av takvinduer. Kunden skal bare logge inn på velux.no/takvindussjekken og oppgi navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, samt gi en kort beskrivelse av hva de trenger hjelp til.

skrevet av Ski Bygg AS

Opplev solskjerming hos Ski Bygg

Mulighetene innen solskjerming er nærmest endeløse, og det kommer standig nye løsninger og trender på markedet. Vi hjelper deg å ta riktige valg til din bolig - opplev solskjerming hos Ski Bygg

skrevet av Ski Bygg AS

Valg av panel

Panelprodukter kan gjenskape ulike stiler, og vil alltid kunne være trendy. Det avgjørende er hva man ønsker å med miljøet – tenk stil, farge og helhet. Ved fornyelse vil det ofte være en utfordring å ivareta tilstrekkelig egenart og særpreg. Gjør dine valg i overensstemmelse med egne behov og verdier, og skap ditt personlige hjem. Jøtul er en av våre leverandører på peis og ovn. Vi har en stor inspirerende utstilling i butikk, i tillegg formidler vi montering.

skrevet av Ski Bygg AS

Kjøpesentre i sosiale medier – og noen spådommer om netthandel

Det store internettet og den stadig økende netthandelen er blitt en betydelig trussel for norske kjøpesentre, men teknologien har også banet vei for digitale kundeklubber og sosiale medier som forenkler hverdagen til senterledelsen i større grad enn tidligere. Vi i Prognosesenteret har systematisk samlet inn data fra sosiale medier og analysert hvilke kjøpesentre som presterer best i disse kanalene. Vi har også sett litt på hvordan netthandelen vil utvikle seg i tiden som kommer.

skrevet av Prognosesenteret

Solskjerming fra Luxaflex

Luxaflex er standard og måltilpasset solskjerming. Rullegardin, plissegardin, alupersienner, trepersienner, liftgardin, Silhouette, Facette, Lamellgardin. insektsnett.

skrevet av Ski Bygg AS

Knirk og kuving

Et gjentagende problem med parkett er klager på at produktet kuver og at det oppstår sprekker mellom stavene. Årsakene kan være sammensatte, men som oftest skyldes reklamasjonene gulvvarme og lav relativ luftfuktighet i vinterhalvåret.

skrevet av Ski Bygg AS

Anbefalte avstander på terrassebord

Ski Bygg fører mange varianter av terrassebord der fuktinnholdet varierer. Hvor våte materialene er når terrassen bygges, kan få avgjørende betydning for hvordan terrassen ser ut når det har gått noen måneder…

skrevet av Ski Bygg AS

Velg riktig skrue

skrevet av Ski Bygg AS

Hold huset hvitt og vakkert lenge

Når du har bestemt deg for å male huset hvitt, er det viktig å ta stilling til hvilken hvittone du skal velge. Det finnes en mengde hvite nyanser som gir ulik fargeopplevelse, og som vil utgjøre en stor forskjell på et helt hus.

skrevet av Ski Bygg AS