115

Reduser strømregningen med WiFi panelovner

Strømprisene er historisk høye, du bør derfor varme opp boligen på en smartere måte for å få en hyggeligere strømregning – noe som er enkelt med WiFi panelovner.

For Mill International AS

Cecilie Uggen Stang-Lund

Mill International AS

19. august 2021
SWITCH SECTION
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20211005134517990.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20211005134518069.jpg?maxwidth=900
100
100
0


De nye panelovnene fra Mill med integrert WiFi er ikke bare noen morsomme duppeditter, men noe du kan spare penger på ved å bruke, samt øke hverdagskomforten. 

Spar strøm enkelt

Du kan lage faste ukeprogrammer for hver enkelt ovn i MillNorway-appen. Eksempelvis kan du stille inn ovnen på soverommet slik at det er svalt og kjølig når du legger deg, men deilig og varmt om morgenen. I resten av boligen kan temperaturen være lavere når du er på jobb eller bortreist, og varmt når du kommer hjem.

I disse dager er det historisk høye strømpriser, og oppvarming utgjør over 60 % av strømforbruket til en husholdning. Et forbruk på 20 000 kilowattimer kostet 16 100 kroner i Sør-Norge i 2020 og vil anslagsvis koste 27 200 kroner i 2021 med avgifter og nettleie, ifølge E24. Det er mye penger å spare med smarte grep.

Med Mills WiFi-integrerte panelovner kan du enkelt tilpasse temperaturen til dine daglige rutiner, og det er anslått at du kan spare hele 25 % av driftskostnaden med en WiFi-panelovn. Dermed slipper du å kaste bort penger på strøm mens du sover eller er borte. Redusert strømforbruk er også miljøvennlig.

Velg mellom 7 forskjellige wattstørrelser for å tilpasse varmen til hvert enkelt rom – en generell anbefaling er 70–100 watt per kvadratmeter.

Kobles automatisk til WiFi-nettverket

Alle kan få til å bruke WiFi-panelovnene – også dem med ti tommeltotter – da det er superenkel tilkobling med den nye WiFi-brikken.

Ovnen kobles automatisk til WiFi-nettverket og fungerer på alle rutere.

 

1554
b-0TrueFalse

Appen

I MillNorway-appen kan du med noen få tastetrykk bestemme temperaturen for hver enkelt ovn til ulike tidspunkter – uansett hvor du er.

Den brukervennlige MillNorway-appen er den mest brukte og best likte varmestyringsappen, ifølge kunderangeringen i App Store og Google Play.


291
false
b-0TrueFalse
0

Appen blir stadig oppdatert for å møte brukernes behov, for å sikre at den fortsetter å være den smarteste og mest brukervennlige løsningen.

MillNorway-appen er gratis, og det er ingen skjulte kostnader.

Stillegående og trygge

Panelovnene er 100 % stillegående på grunn av silikonkontroll, og det kommer ingen klikkelyd når temperaturen går opp og ned.

Ovnene er trygge og kan brukes uten tilsyn. De har også barnesikring samt kommersiell lås for utleiere – du som leier ut har kontrollen.

Design

Bytt ut de gamle, stygge panelovnene med elegante panelovner i stål eller glass. 

Mill Glass panelovn er Norges mest solgte glasspanelovn, og har et enkelt, eksklusivt og elegant utseende. Den trendy glassfronten passer perfekt inn i alle moderne hjem.

Mill Invisible panelovn er designet så den flyter i ett med veggen. Den minimalistiske og elegante formen glir naturlig inn i et hvert interiør – skandinavisk design på sitt beste. Med sine avrundede kanter og lett buet form, er den synlig, men likevel usynlig.

Nytt denne høsten er også Mill Invisible panelovn i en lekker, dempet sortfarge som passer utmerket i hjem og hytter med en mørkere fargepalett.

Dersom du er i tvil om hvilken type ovn du ønsker deg, kan du lese mer om panelovner, oljeovner, gulvovner og PTC vifteovner i Ovn-guiden.

Ny generasjon varmeovner

Generasjon 3 av panelovnene til Mill har fått en kraftig oppgradering av både maskin- og programvare, og tilbyr nye og revolusjonerende funksjoner. 

De smarte panelovnene er de første og eneste med PID-styringsteknologi, dette gir deg mer stabil oppvarming med mindre temperatursvingninger. Når temperaturen du har stilt den inn på er nådd, vil ovnene opprettholde temperaturen ved å senke effektnivået.

Ovnen varmer opp rommet slik at ønsket temperatur oppnås på et bestemt tidspunkt. Den lærer hvor lang tid det tar å varme opp rommet og hvordan temperaturen endres over tid. Dermed vil den vite når oppvarmingen skal starte for å oppnå ønsket temperatur til du eksempelvis kommer hjem fra jobb.

Mill Sense kan overstyre panelovnens temperaturføler, og gir deg mer presis kontroll over temperaturen. Når du åpner et vindu, er det en funksjon som automatisk slår av varmeovnen og sørger for å alltid holde jevn temperatur.

2529
c-392TrueFalse

Mål luftkvaliteten

Mill har også en WiFi inneklimasensor som måler luftkvaliteten i hjemmet ditt. Den heter Mill Sense Air og er designet i Norge. Inneklimasensoren er liten, trådløs og oppladbar, og kan henges på veggen eller plasseres frittstående. Mill Sense Air måler luftfuktigheten, TVOC (kjemikalier og giftstoffer), temperaturen og eCO2.

347
false
c-392TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210223101832035.jpg #FFFFFF
Les også