Vår

En varmepumpe kan rense luften for støv og pollen!

Av Pingvin Klima AS

Christian Solberg

Pingvin Klima AS

5. april 2019
SWITCH SECTION
0

For å unngå plager og sykdom i pollensesongen, kan en General varmepumpe med system som renser luften for støv og bakterier være til god hjelp. Et pollenfritt hjem vil fort gjøre de værste dagene mye bedre for deg og dine.


Fjern pollen i din bolig med en aircondition og varmepumpe!

Vår og sommer er i lufta og hager og parker er fargerikt dekorerte med vakre planter og blomstrer. Men for mange er dessverre denne vakre tiden en periode med ekstra problemer.


Dette visste du kanskje ikke; Mens den luften som kjøles ned og pumpes inn i huset kommer fra utsiden, fjerner filtreringssystemene i nye varmepumper det meste av støv, pollen og allergener i luften, slik at du kan puste lettere.

General Varmepumpe


Når sommerbrisen blåser over landet blir støv og pollen spredd rundt over oss alle. For de med astma og pustevansker er dette forferdelig tungt. Disse må derfor være mer innendørs enn det man skulle ønske. Det kan være tøft når været utenfor er varmt og nydelig. Men hvis du er inne og åpner et vindu for litt frisk luft, bringer sommerbrisene fort støv og pollen inn i boligen.

Vanlige tradisjonelle vifter beveger bare denne samme møkkete og fuktige luften rundt i rommet. En slik vifte vil ikke fjerne fuktigheten eller sirkulere frisk luft.

Derfor kan en General varmepumpe med system som renser luften for støv og bakterier være til uvurderlig hjelp. Med et pollenfritt hjem vil man fort oppleve at de værste dagene blir mye bedre for hele familien, ikke bare for de med astma.

Visste du at du trykker på snøfnuggssymbolet på varmepumpens fjernkontroll, slår varmepumpen inn i et klimaanlegg? Den reverserer varmesyklusen, fjerner den myke og varme luften fra hjemmet ditt og erstatter det med kald, frisk luft fra utsiden.

General varmepumpe sin Nordiske serie er designet spesielt for nordiske værforhold og har fire modeller som alle har Støv- og antibakteriefilter.

2048
c-129TrueFalse
0

title

Ønsker du befaring for montering av varmepumpe

input field

input field

CONTACT INPUT BOX

dropdown

Radio buttons

Areal bolig

single button

47


1918
c-129TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181107120354019.png #FFFFFF
Les også