115

Steingulv fra slott og herregårder

Det finnes mange typer fliser. De kan være av skifer eller marmor, eller det kan være keramiske fliser. RAW Stones er ingen av delene. RAW Stones er en oppsiktsvekkende gulvflis som er usedvanlig dekorativ.

for RAW Stones

Idar Stensvold

RAW Stones

18. januar 2022
Foto: Woonhuis Elspeet
Foto: Woonhuis Elspeet
Foto: Woonhuis Elspeet
Foto: Woonhuis Elspeet
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220118125157779.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220118125157779.jpg?maxwidth=900
Foto: Woonhuis Elspeet
Foto: Woonhuis Elspeet
100
0

RAW Stones er en serie fliser som er autentiske avstøpninger av gamle europeiske slotts- og herregårdsgulv. Flisene ser ut som massive steingulv, men er laget av sammenpresset sement og er kun 8 mm tykke.

De er slitesterke og ikke minst meget fleksible. I tillegg er de enkle å rengjøre.

RAW Stones passer godt både hjemme, på hytta og arbeidsplassen, og egner seg til bruk i alle rom, da flisene er meget anvendelige og kan legges uavhengig av type underlag – også på treverk og gulvbelegg. De kan i tillegg brukes til å kle vegger, for eksempel på badet. RAW Stones er ypperlig for gulv med varmekabler. 

https://www.youtube.com/embed/gHPyDf4nFww

Store, mellomstore og små

Vi snakker her om fliser som er langt tynnere enn det vi er vant til. Fordelen er at de veier lite og er enkle å håndtere. Men man må være litt forsiktig med dem, så de ikke knekker under leggingen. Når de først er lagt, derimot, tåler de det meste.

Steingulv fra tidligere tider besto normalt av steiner i ulike dimensjoner. Det samme gjelder selvfølgelig også for RAW Stones. 

Tilpasset deg

Du får et gulv som er tilpasset deg og ditt behov. Ingen gulv er dermed like. Du kan også få familiesymbolet, firmalogoen og mange andre trykk inngravert i RAW Stones-gulvet, for å gjøre det enda mer personlig

Pris

Ny pris: RAW Stones koster 1 690 kroner per m² - 20 % rabatt.

Du kan legge gulvet selv, men det anbefales at du får fagfolk til å gjøre jobben.

Nå leverer RAW Stones ut gratis fargeprøver i 7 farger.

Abbey Exterior

Den mest populære modellen til RAW Stones heter Abbey Exterior. Flisene varierer i dimensjoner og leveres i forskjellige størrelser. Dermed er det opp til flisleggeren å plassere de i et pent, passende mønster. Overflatestrukturen i disse steinene vil også variere.

Abbey Exterior er 2,2 cm tykke og er tilgjengelig i en blanding av syv fargenyanser. Flisene egner seg godt både inne og ute, eksempelvis rundt badebassenget, i oppkjørselen eller på terrassen.

Dimensjoner (størrelsen varierer alltid):

  • Bredde: 40–95 cm
  • Lengde: 25–115 cm

Abbey Exterior er underlagt vedlikehold, og må være påført med beskyttende produkter, avhengig av hvilken type som brukes og forurensning. Les installasjonsinstruksene for riktig behandling og vedlikeholdsinstruksjonene nøye.

title

Vil du vite mer?

Ring Idar på 901 09 627, send e-post til info@rawstones.no eller fyll ut kontaktskjemaet.

input field

Mark if required true

input field

Mark if required

MESSAGE BOX

Skriv en beskjed

Mark if required

single button

225


3392
b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220118122619382.jpg #FFFFFF
Les også