Lite oppbevaringsplass på kjøkkenet?

Smarte innredningsløsninger kan hjelpe deg

Strai Kjøkken & Bad
11. oktober 2018
Foto: Strai Kjøkken & Bad
Foto: Strai Kjøkken & Bad
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181011080845184.jpeg https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181011080845184.jpeg
0
En av de største utfordringene på et kjøkken er å ha nok oppbevaringsplass. Løsningen er imidlertid ikke alltid å gjøre kjøkkenet større, men å velge effektive, smarte og fleksible oppbevaringsløsninger.
Ved å bruke skuffeinndelinger vil du enkelt kunnes skille ting fra hverandre og lage ulike soner i skuffene dine. Skuffeinndelinger finnes for både vanlige skuffer og kolonialskuffer og er fleksible slik at de enkelt kan tilpasses individuelle behov.  
Hjørnene i benkeskapet har også blitt enkelt å håndtere. Tradisjonelle hjørneskap blir ofte uoversiktlig og det er vanskelig å finne det man leter etter. Da er det godt det har kommet hjørneskuffer på markedet. Med hjørneskuffer kan du dra hele hjørnet ut og får god oversikt ovenfra. Velger du en løsning med tre hjørneskuffer vil du også utnytte plassen i høyden på en god måte. 
En annen smart løsning når det gjelder oppbevaring, er sokkelskuffer. Som navnet tilsier, monteres disse skuffene i kjøkkeninnredningens sokkel – et sted du kanskje ikke har tenkt er mulig å utnytte til noe fornuftig. Dermed kan du faktisk få ganske mye ekstra oppbevaringsplass. 
Er du en av dem som ønsker å droppe overskapene på kjøkkenet og ikke ønsker at et høyt kjøleskap skal bryte stilen, bør du også være klar over at det finnes kjøleskuffer. Da ser kjøleskapet ut som en helt vanlig skuff. I en kjøleskuff kan du ha flere hyller og dermed utnytte plassen optimalt. 
Uansett hva slags skuffer og oppbevaringsløsninger du velger – husk at skuffer og skap bør plasseres slik at de tingene du bruker oftest, er enkle å få tak i. 
Les også
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181016044844062.png #FFFFFF
Les også