Tegn som en proff

Det trenger faktisk ikke koste deg en krone

Av ByggeBolig
14. august 2018
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190510071705764.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190510071705624.jpg?maxwidth=2000
0
Når du skal gjøre endringer/oppgraderinger i boligen eller bygge noe helt nytt, er planlegging helt avgjørende for et godt resultat. Det betyr blant annet og å ha en god formening om hvordan sluttresultatet skal se ut. Da trenger du gode tegninger. Det kan selvsagt gjøres med penn og papir, men er mye mer praktisk å gjøre digitalt. Og det trenger ikke koste deg en krone. 
Det finnes flere programmer som gjør det mulig å lage ulike typer tegninger til forskjellige formål. For planløsninger og interiør, er det mange som benytter seg av Roomsketcher. Med Roomsketcher får du tilgang til den grunnleggende funksjonaliteten uten å betale, men med mulighet for å betale for å tilgang til mer funksjonalitet om det er nødvendig eller ønskelig. Det er også brukere som anbefaler programmet Sweet Home 3D, som både kan kjøres i nettleser eller installeres lokalt. 
For utvendige tegninger, fasader og generell 3D-visualisering , er det svært mange som benytter seg av Sketchup fra Google. Med Sketchup er det enkelt å tegne det aller meste, men det er vel verdt å bruke litt tid å å se gjennom ulike veiledningsvideoer som finnes på nettet. I og med at Sketchup brukes over hele verden, er det også enkelt å få svar på spørsmål dersom man skulle stå fast. Programmet finnes i både gratisversjon og betalingsversjon, men for de fleste vil gratisversjonen være tilstrekkelig. 
I tillegg finnes det en rekke gratis tegneprogrammer fra ulike leverandører og produsenter. Mange kjenner for eksempel til at man kan tegne IKEA-kjøkkenet sitt i IKEA Home planner. Også Kvik, HTH og Epoq tilbyr egne tegneprogrammer for sine kjøkken. Mange leverandører av baderomsinnredning tilbyr også gratis programvare for å lage tegninger av bad. Her er det bare å sjekke ut hva de ulike leverandørene kan tilby. 
FalseTruec-21
Kommersielt innhold
0

Vurderer du å anskaffe ny bolig, fritidsbolig eller garasje? Da bør du vurdere Ekobustas.

Vi er en stolt familiebedrift fra Litauen med et dyktig team erfarne fagpersoner som i mer enn 10 års har levert et betydelig antall bindingsverk, garasjer, elementbygg og ferdighus i det europeiske markedet inkludert det norske. Vår erfaring kan hjelpe deg med en av de viktigste avgjørelser i livet – det å velge seg et hjem. Det spiller ikke noe rolle om det gjelder et hus der man skal bo til daglig, en fritidsbolig eller en garasje. Vi er alltid forberedt på å gi deg et tilbud som gir deg mest kvalitet for pengene. 

https://www.youtube.com/embed/MVHikSco4241543

1541
Falsec-21
Falsec-21
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20170809202456865.jpg #FFFFFF