Smart og effektiv oppbevaring på kjøkkenet

Du trenger ikke nødvendigvis mer oppbevaringsplass

Av ByggeBolig
5. februar 2019
Foto: A+ Kjølehjørne Thermocold
Foto: A+ Kjølehjørne Thermocold
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190205093547752.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190205093548445.jpg?maxwidth=2000
0

Er du en av dem som opplever å ikke ha nok oppbevaringsplass på kjøkkenet? Da tenker du kanskje at du må gjøre kjøkkenet større for å få plass til flere skuffer og skap.

Det er slettes ikke sikkert – for du kan nemlig gjøre ganske mye bare du velger riktige oppbevaringsløsninger. Det er dessuten mye rimeligere enn å utvide kjøkkenet. Det du skal være på jakt etter er oppbevaringsløsninger som er smarte, fleksible og effektive.

Ett eksempel er hjørneskuffer som gjør at du kan dra ut hele hjørnet og få god oversikt ovenfra. Da er det slutt på hjørneskap der innholdet blir dyttet bakover helt til det blir borte og du ikke lenger vet hva du har i skapet. Flere kjøkkenprodusenter leverer hjørneskuffer og det er typisk mulig å velge mellom to eller tre skuffer i høyden.

Til skuffene bør du investere i skuffeinndelere. Da får du mulighet til å lage egne rom eller soner for ulike typer redskap. Det gir deg både mer effektiv plassutnyttelse og du unngår de typiske roteskuffene der du må ta ut halvparten av innholdet for å finne det du faktisk skal ha. Skuffeinndelere finnes både som ferdige innlegg og som skillevegger du selv kan plassere slik du ønsker.

Vil du ha bedre oversikt over kjølevarene, skal du også vite at det finnes kjøleskuffer. De kan integreres i kjøkkenet slik at de ser ut som en helt vanlig skuff. I skuffene kan du både ha innvendige skuffer og skuffeinndelere for å skille matvarer fra hverandre og holde det ryddig og oversiktlig.

Du skal dessuten vite at mange kjøkkenleverandører tilbyr sokkelskuffer. Det er ganske enkelt skuffer som monteres i sokkelen på benkeskapene. I et normalt kjøkken utgjør dette faktisk ganske mye plass og kan utgjøre en stor forskjell i tilgjengelig oppbevaringsplass.

1771
b-FalseTrue
Kommersielt innhold fra Thermocold Kdf AS

Når du planlegger kjøkkeninnredningen kan det være smart og utnytte hjørnene, et smart tips er og installere et kjølehjørne for og utnytte plassen maksimalt, samtidig som du får et stort kjøleskap, et kjølehjørne tilsvarer 4 til 5 vanlige kjøleskap og gir deg muligheten til en uslåelig oversikt og lagringsplass. 

Drømmen om god og oversiktlig plass i kjøleskapet kan bli en virkelighet! Thermocold lager norskproduserte kjølehjørner av høyeste kvalitet! Her er det tatt hensyn til hygiene, brukervennlighet, energiforbruk, kvalitet og moderne design.

Nye krav om energivennlige produkter gjelder også for kjølehjørner, kavet er maks forbruk på 220 KWh/år som gir skapet en A+ energiklasse EEI42. Dette gir deg som forbruker en trygghet om at produktene er rimelig i drift. 

Med kjølehjørne fra Thermocold kan du sette bruskasser, sekker med poteter, langpanne, kakefat og kjeler rett i kjøleskapet.

Slik har du plass og oversikt i hverdagen samtidig som du lett kan fylle opp til fest og helligdager, dette skapet har selv regulerende kjølemaskin som tilpasser ytelsen etter bruken, det gir det rask nedkjøling av, matvarer, lengre holdbarhet og med markedets høyeste kjølekapasitet. Rett og slett god økonomi. 

Kjølehjørnet integreres inn i resten av kjøkken innredningen slik at den blir en del av kjøkkenet.

For de som ikke har muligheten til et hjørne kjøleskap trenger ikke fortvile det finnes gode alternativ, du kan rett og slett få tilpasset/designet ditt eget kjølerom på mål, slik at det passer inn på kjøkkenet, under trappen eller på boden.

Facebook/Thermocold.no

WWW.Thermocold.no


https://www.facebook.com/Thermocold-122901527721611/?ref=bookmarks
1985
Falseb-
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20170809202456865.jpg #FFFFFF