115
Foto: Trappa

Ser du at det er en trapp her?

Gjør du de riktige valgene, blir trappa en del av interiøret i huset

For Trappa

Frode Ulriksen

Trappa

15. juni 2023
For Trappa

Frode Ulriksen

Trappa

15. juni 2023
Foto: Trappa
Foto: Trappa
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20230615055348968.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20230615055348968.jpg?maxwidth=900
Foto: Trappa
Foto: Trappa
0

Trapper har beveget seg fra å være en praktisk transportvei mellom etasjer til å bli en del av husets interiør og stil. Det viktigste for å oppnå en god helhet er selvsagt at du velger en trapp som harmonerer med stilen og interiøret i huset, men det er også andre grep du kan ta. Slik som å la materialvalgene i trappa gå igjen i andre elementer i boligen. Eller å tenke kreativt og nytt rundt ting som utforming av rekkverk og bruk av plassen under trappa.

Dette er noe vi i Trappa har lang erfaring med. Som navnet antyder leverer vi i hovedsak trapper, men vi er i bunn og grunn et snekkerverksted. Det vil si at vi også har mulighet til å produsere og levere en rekke andre håndverksprodukter. Det er noe kundene våre setter stor pris på og benytter seg av i stadig større grad.

Nye rekkverksmuligheter og frittstående møbler

I flere prosjekter har vi for eksempel bidratt med å tenke nytt rundt rekkverk. I stedet for å velge en tradisjonell løsning med spilerekkverk for å beskytte mot fall ned i trapperommet, har vi laget oppbevaringsløsninger som også fungerer som rekkverk. På bildet under ser du et eksempel fra ett av prosjektene våre, der kunden både har fått mye oppbevaringsplass og et stilrent utseende. I dette prosjektet er det brukt hardvoksoljet eik til både trapp og møbler. Utformingen av møblene er gjort i et samarbeid med kundens interiørarkitekt, Lantz Arkitekter.

Det er ikke alle som har ønske om, eller plass til å bygge en løsning som vist på bildet over. Da finnes det også andre muligheter. Våre dyktige håndverkere kan eksempelvis lage spisebord, frittstående hyller og skap eller andre møbler som står best mulig til den nye trappen din.

Utnytt plassen under trappa

Oppbevaringsplass er trolig noe de færreste kan skryte av å ha for mye av, men ved å tenke smart og å velge de riktige løsningene kan du få en effektiv utnyttelse av de kvadratmeterne du har tilgjengelig. Plassen under en trapp er et typisk eksempel på et område som ofte ikke blir godt nok utnyttet. Det henger nok først og fremst sammen med at det er et vanskelig område å innrede. Skap og hyller på standardmål vil for eksempel ikke passe særlig godt inn, og de fleste har heller ikke kompetansen som kreves for å gjøre tilpasningene som kreves for å få det til.

Det kan imidlertid våre håndverkere. Enten du vil ha skap, hyller eller skuffeløsninger, kan vi levere det på en måte som utnytter plassen på den beste mulige måten. Det er selvsagt også mulig å bruke plassen til noe annet enn oppbevaring også. Kanskje du vil lage en kontorplass eller en sittebenk med innebygd skap eller hyller der skoene kan settes?

Har du noen tanker eller ønsker om hva du vil få til, er det bare å ta kontakt med oss for en kreativ prat om hva som er mulig. Vi er en liten bedrift som snur oss raskt rundt og som er opptatt av å være tilgjengelige for kundene våre. Hos oss får du tett oppfølging og kontaktpersoner som er lette å få tak i. Det vet vi at mange setter pris på.

Ta kontakt med Trappa i dag på telefon 41 21 17 70 eller fyll ut kontaktskjemaet vårt for å vite mer om hva vi kan tilby deg.

3766
TrueFalsec-464
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220407095504547.png #FFFFFF
Les også