Vannlekkasjer som oppstår over tid dekkes ikke nødvendigvis av boligforsikringen din.


Av WaterGuard Intl AS

Arne Thorbeck

WaterGuard Intl AS

15. september 2020
SWITCH SECTION
iStock-966931860_LITEN.jpg iStock-966931860_LITEN.jpg
0

Vannskader i boliger har økt kraftig de siste 10 årene, og i dag er nesten 80% av alle boligskademeldinger som kommer inn til forsikringsselskapene relatert til vannskader.


Mange boligeiere går med en falsk trygghet som forteller dem at "boligforsikringen dekker alt, så det er ikke så nøye". Men slik er det nødvendigvis ikke.


Vilkårene varierer selvsagt mellom de ulike selskapene, og det første du bør gjøre er å sette deg grundig inn de forsikringsvilkårene som gjelder akkurat din bolig. Da blir falsk trygghet til reell trygghet, med de begrensninger og vilkår du bør ha kjennskap til.


592
b-0TrueFalse
0

Plutselig eller over tid

De fleste boligforsikringer dekker en skade om oppstår plutselig og brått. Men hva om skaden oppstår over tid, i forbindelse med f.eks. en dryppende rørkobling som skyldes dårlig vedlikehold?


Mange skader av denne typen dekkes ikke av forsikringsselskapene, og det kan dermed bli en kostbar og ubehagelig overraskelse den dagen du hører lyden av dryppende vann innendørs eller ser fuktigheten spre seg utover kjellerveggen.


Waterguard: Trygt og lønnsomt

Den enkleste måten å sikre seg mot både langsomme og plutselige fuktskader er å få installert Waterguard i boligen. Ikke bare slipper du å oppleve kostbare og potensielt skadelige vannskader, men du får også inntil 30% rabatt på boligforsikringen.


Waterguard har løsninger som er tilpasset ulike boligtyper og behov. Du kan velge punktsikring som kun overvåker og sikrer de mest lekkasjeutsatte områdene, eller en løsning som overvåker og sikrer hele huset. Den enkleste løsningen er "SmartStop", et betjeningspanel som plasseres ved utgangsdøren. Her kan du med et enkelt tastetrykk stenge hovedvannet når boligen blir stående tom i en periode, og like enkelt skru vannet på når du er tilbake.


Waterguard er Norges mest solgte system for lekkasjesikring, og benyttes i eneboliger, leiligheter, hytter og kontorbygg. Systemet installeres av autoriserte rørleggere.


For mer informasjon, se waterguard.no


1378
b-0TrueFalse
Hvor nyttig var denne artikkelen?

Takk for din kommentar.

Reviews
View More
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20230411115334970.png #FFFFFF
Les også