135

Waterguard passer på hjem, miljø og lommebok


For WaterGuard Intl AS

Guro Marie Iversen

WaterGuard Intl AS

11. april 2023
For WaterGuard Intl AS

Guro Marie Iversen

WaterGuard Intl AS

11. april 2023
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20230411120504765.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20230411120503797.jpg?maxwidth=900
0

Vannskader koster Norge omkring fire milliarder kroner i året. Også miljøkostnadene er enorme. Med Waterguard sikres boligutbyggere og beboere både økonomiske og miljømessige gevinster, med full kontroll av systemet via mobilen.

Waterguard er et trådløst lekkasjesikringssystem som overvåker og registrerer vann- og fuktighetsnivåer i boliger og bygg. Løsningen er Norges ledende vannlekkasjesikring.
Den lille dingsen er installert under vasken i over 500.000 boenheter. Gjennom sensorikk sikrer Waterguard alle typer bygg med innlagte rør. Og med det også miljøet.

 

Gunstig intelligens

Alle nybygg må ha vannsikring. Med Waterguard blir denne en intelligent hub i boligen. I år lanseres en videreutviklet digital versjon av løsningen hvor IoT utnyttes til fulle.
Gjenstander, enheter og tjenester kobles sammen via internett. Dette gjør det blant annet mye enklere å spare strøm. Gjennom maskinlæring justeres strømmen
automatisk ut fra behov og vaner. Forbruket blir lavere, og det brukes mindre strøm når den er som dyrest.

 

«Waterguard gjør hverdagen enklere, tryggere og rimeligere. Og løsningen er ikke bare bra for de personlige finansene, den bidrar også positivt i det store
miljøregnskapet,» sier Christian Frost Røine, CEO i Fell Tech som distribuerer Waterguard, og fortsetter:


Smart og grønt

Fremtidens smarthus handler ikke bare om teknologi som gjør boligen mer intelligent og komfortabel. Det dreier seg også om grønne løsninger som bidrar til en sunnere klode.
Stadig flere har bærekraft som viktig parameter når de handler. Dette gjelder også boligkjøpere. Prosjekter og bygg med Waterguard vil derfor øke attraktiviteten.

Dessuten fremtidssikres boligen når det legges til rette for morgendagens infrastruktur.

«Waterguard kan kobles opp mot et system som varsler mobilen til beboere og borettslag om eventuelle vannlekkasjer. Dette gir bedre oversikt og raskere
responstid når lekkasjer oppstår. Når den er på plass, gir dette reduksjon på borettslagsforsikringen,» opplyser Frost Røine.

title

Kontakt oss

input field

Mark if required true

single button

316


2502
TrueFalsec-85
Hvor nyttig var denne artikkelen?

Takk for din kommentar.

Reviews
View More
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20230411115334970.png #FFFFFF
Les også