115

Veggelement med integrert nisje fra wedi vinner frem

Blant annet fordi de er raske å installere, helt vanntette og klare til å bli flislagte

For wedi

Lasse Bo Varberg Ervolder

wedi

22. april 2022
Foto: wedi
Foto: wedi
Foto: wedi
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220422075604214.png?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220422075604214.png?maxwidth=900
Foto: wedi
Foto: wedi
100
0

Stabilt veggelement med integrert nisje er ideelt for dusjskillevegger

Spar de dyre konstruksjonene og tungvinte tetningene med Sanwell veggelement. Sanwell veggelementet fra wedi består av vannavvisende ekstrudert polystyren med sementbasert overflate, og er derfor spesielt egnet som skillevegg i dusjer. Veggelementet er enkelt å montere. Det monteres på et øyeblikk og umiddelbart etter er det klart til å fliselegges. Du slipper dermed å bygge dyre konstruksjoner, tungvinte tetninger og lang ventetid før du kan sette opp fliser.

Wedi Sanwell veggelement gir en lang rekke fordeler

I tillegg til muligheten for å tilpasse Sanwell veggelementet i en størrelse til dine individuelle behov, sikrer det deg en rekke fordeler – inkludert:

  • Enklere og raskere installasjon
  • Innebygd nisje for sjampo, såpe, etc.
  • Klar til å bli flislagt
  • Garantert vanntett
  • Minimert risiko for installasjonsfeil

Intelligente kvalitetsløsninger kjennetegner wedis våtromssystemer

Intelligente løsninger og produkter som gir håndverkere en rekke fordeler kjennetegner wedi sine våtromssystemer, som gjennomgående retter seg mot kvalitetsbevisste aktører i bransjen.

De gode løsningene av høy kvalitet og pen design, som samtidig reduserer monteringstiden, gir samlet sett en forbedret økonomi i ditt prosjekt.

wedi - moderne modulkonstruksjon som gjør arbeidet ditt enklere og raskere

wedi sitt modulsystem inneholder et bredt spekter av funksjonelle elementer som du kan bruke for å tilpasse bad til kundenes individuelle ønsker og behov.

Eksempler er en praktisk nisje eller hylle for sjampo og lignende, en benk, en stabil skillevegg med innebygde hyller eller kanskje en individuelt utformet servant.

På grunn av den modulære oppbyggingen utmerker wedi sine systemløsninger seg bl.a. med fordeler som ekstremt enkelt forarbeide, lynrask montering og vesentlig kortere ventetid på flislegging.


Se mer om wedi Sanwell her

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON KONTAKT:

Wedi GmbH Norge

Tel.: +47 4548 8700

info@wedi.no

www.wedi.no

2376
Falseb-0
Les også