SWITCH SECTION

Malingsklare plater er perfekte å male på

Platene er også enkle å montere og passer enten du skal bygge nytt eller pusse opp.

For Arbor AS

Bjørn M. Jarmund

Arbor AS

8. juli 2020
For Arbor AS

Bjørn M. Jarmund

Arbor AS

8. juli 2020
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200917085542716.png?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200917084106584.png?maxwidth=2000
115
0

Ifølge Prognosesenteret, pusser Kari og Ola Nordmann opp boligen og hytta for omkring 100 milliarder kroner i året, og det som oftest gjøres er å male. Vedlikehold, ønsker om nytt design og funksjonsmessige forhold er de vanligste årsakene.

Arbor Mailingsklar

De mailingsklare platene fra Arbor er ferdiggrunnet, du tar bare toppstrøket selv. På denne måten sparer du både tid og penger. Helt ferdigmalte plater er også et alternativ, les mer her.

I rom hvor du skal male og ønsker en slett vegg med minimalt synbare skjøter, kan du bruke Arbor Malingsklar Klikk. Platene har en spesiell klikkskjøt (not/fjær-system) som gjør de enkle å montere samt minimale muligheter for bevegelse og synbarhet. Dette gjør at du sparer tid når du monterer og det blir mindre vedlikehold på lang sikt.

Du kan bruke platene i alle rom hvor det ikke stilles krav til fuktbestandige materialer (klimaklasse 1).

For nybygg og oppussing

Arbor Malingsklar egner seg godt enten du skal bygge nytt eller pusse opp. Platene er laget av spon og er av høy kvalitet. Oppheng og innfestning er enkelt, og det er ingen behov for plugger eller spesialskruer. Det må forsterkes bak platen ved tyngre installasjoner, for eksempel der du skal henge opp en vask. 

Du får Arbor Malingsklar i lengder på 239 og 274 cm og en bredde på 62 cm, dette er ikke tilfeldig, de er tilpasset de aller fleste rom.

Den beste kvaliteten, resirkulerbar og miljøvennlig

Arbor Malingsklar lages av seinvokst skog fra Helgeland, som er et spesielt godt råstoff. Dette, kombinert med en stor grad av knowhow og prosesskontroll, gir svært høy kvalitet på sluttproduktet. Platene er CE-merket og PEFC-sertifiserte. I tillegg er produktet 100 % resirkulerbart. Arbor er også først ute med materialgjenvinning og sirkulære produkter.

Som vi ser i oversikten over fra Prognosesenteret, blir det stadig vanligere å sette bort mer av arbeidet til håndverkere, da mange synes det er viktigere å bruke tiden på familie og venner. Hele 38 % velger at alt blir gjort av håndverker.

Perfekt å male på

Arbor Malingsklar er grunnet direkte på sponplaten, du får dermed en skjøt som ikke behøver sliping eller sparkling. Grunningen er vannbasert og er spesialgrunnet på fabrikken. For bedre stabilitet er den også grunnet på baksiden. Dette gir en helt annen kvalitet enn om man skal gjøre det selv.

Klikkskjøt

Den nykonstruerte klikkskjøten gir en nøyaktig og tilnærmet usynlig skjøt. Klikkskjøten gjør det enkelt å montere platene og du trenger ikke sparkle eller slipe skjøten før du skal male. Du trenger bare å fjerne eventuelt limsøl ved å pusse lett over med sandpapir.

Spar tid og penger

Du slipper kostnadene med grunningen, utstyret og arbeidet med sliping, sparkling og grunning med Arbor Malingsklar. Du sparer dermed tid og penger og oppnår et perfekt resultat.

Du kan også tapetsere Arbor Malingsklar, men da anbefales Arbor Grunnet Kilfals, som er et rimeligere alternativ og er spesiallaget for tapetsering.

Ytre forhold kan over tid påvirke skjøten slik at den blir noe synlig.


Tekniske data

  • Tykkelse: 12 mm
  • Format: 62 x 239/274 cm
  • Lysmål: 60 x 239/274 cm
  • Dekker: 1,434/1,644 m² 
  • Kantene: Klikklås 2 sider
  • Vekt: Én plate ca. 12/14 kg
  • 1 m²  ca. 8 kg
  • Kolli à 56 stk.
  • ca. 711/805 kg

Forhandlere som selger produktene til Arbor AS

Trykk på bildet under for å finne din nærmeste forhandler.


4695
b-0TrueFalse
left -1 c-319TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200629125601524.png #FFFFFF
Les også