115

Epoxy- og polyuretangulv i fjøset gir god hygiene, beskyttelse og trivsel

Både epoxy- og polyuretangulv er sklisikre og takler stor belastningen fra klover og maskiner over tid. I tillegg ser de bra ut og er enkle å rengjøre.

for EpoxyGrossisten

Epoxygrossisten bruker

EpoxyGrossisten

27. april 2022
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220221135910210.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220221135910210.jpg?maxwidth=900
0

Dyrevern og hygiene er viktig å ivareta når man skal legge gulv i fjøs, binger, melkerom og andre bygg hvor dyr oppholder seg. Ofte er det mange dyr i store bygg, og alle trenger en renslig plass, slik at de holder seg friske og ikke smitter andre dyr og mennesker.

Store maskiner bidrar også til støy og ubehag for dyrene, og gulvet du velger har stor betydning for alle disse faktorene. Går du for et landbruksgulv fra EpoxyGrossisten, dekker du alle disse behovene og sikrer god dyrevelferd. Det ser også bra ut.

Hygieniske og slitesterke gulv

Landbruksgulvene til EpoxyGrossisten er av god kvalitet, og hensyntar både at gulvet i fjøs og grisebinger må være hygienisk og tåle stor belasting fra tunge dyr og maskiner.

Både epoxy og polyuretan er egnet som gulv til landbruk – begge er slitesterke og robuste gulvbelegg som beskytter underlaget (typisk betong og bygningsmasse). Gulvene er også sklisikre og takler belastningen fra klover og maskiner over tid. I tillegg er epoxy- og polyuretangulv hygieniske og rengjøringsvennlig.

Tilpasset ditt behov

Gulvbelegget blir tilpasset ditt behov, og settes sammen etter hvor det skal være og til hvilke bruksområder.

Du kan få hjelp til å legge gulvbelegget, men vil spare en del penger om du gjør jobben selv – både epoxy og polyuretan er selvutjevnede produkter, som betyr at det ikke krever mye jobb fra den som påfører gulvet.

Sklisikkert gulv

Et sklisikkert gulv gir god beskyttelse og skaper trivsel blant dyrene i fjøset, og er perfekt til bruk i fjøs, kalverom, grisebinger, fôrbrett og rom til fjærkre.

Til slike formål burde du bruke epoxy- og polyuretancoating som rulles på, eller SL (selvutjevnende) som dras med eksempelvis tannet sparkel. Da får du en fin, jevn gulvflate – helt uten fuger. Dette kan også sklisikres og er antimikrobiell, slitesterkt og uten løsemidler.

Epoxy- og polyuretangulv tåler belastningen fra klover og maskiner, og er enkle å rengjøre. Når du holder gulvet rent og hygienisk i fjøset og grisebingene, hindrer du sårdannelser og betennelser hos dyrene.

Polyuretan mørtel – ekstra sterkt gulv

Som epoxy, er polyuretangulv slitesterkt, antimikrobielt og sklisikkert, men polyuretangulv er tykkere enn epoxy og er et ekstremt sterkt gulv. Polyuretan mørtel er helt uten løsemidler og tåler harde belastninger fra klover og maskiner over tid. Dessuten er polyuretanmørtel ekstra motstandsdyktig mot kjemikalier og termisk sjokk.

Polyuretan mørtel reduserer bakterieveksten på overflaten med 99,9 % og er sertifisert for bruk i næringsmiddelindustrien. Gulvbelegget er egnet til fjøs, grisebinger, melkerom, slakterom, silorom og andre rom i landbruket.

Til vegg

Veggene trenger også mange av de samme egenskapene som gulvet i landbruket. EpoxyGrossisten hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen for ditt behov.


3657
TrueFalsec-4
left -1 TrueFalsec-4
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200205082711250.png #FFFFFF
Les også