Peis og ildsted
Vis alle artikler
Annet om bolig
Bad og våtrom
Bygge/renovere
Energi og varme
Hage og uterom
Info
Interiør
Kjøkken
Fyrer du med riktig ved, kan middagen din bli en opplevelse. Hvis du har prøvd å lage mat i utepeis én eneste gang, har du innsett at det er noe du kommer til å fortsette med resten av livet.
Skrevet Av XL-BYGG
Med Nordpeis sitt kalkuleringsprogram kan du selv beregne hva slags stålpipe du trenger basert på type ildsted, lengde på pipa, tilluftskanal, også videre. I tillegg kan du også se veiledende priser.
En ovn produsert etter 1998 er rentbrennende og slipper ut 90% mindre partikler og gir 30% mer varme pr. kubbe. Det anbefales derfor å bruke en ovn av nyere dato.
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår informasjonsside for mer detaljer