Hva er PVC og hvorfor passer materialet godt til produksjon av vinduer og dører?

PVC er et plastmateriale som i stigende grad brukes som byggemateriale til konstruksjon av nye bygninger. Materialet skiller seg fra andre materialer ved å være veldig holdbart, slitesterkt og resirkulerbart. I tillegg har materialet gode isoleringsegenskaper, som gjør at materialet passer perfekt til produksjon av vinduer og dører.

Skrevet Av Sparevinduer

Hvilket materialvalg skal jeg velge til mine nye dører og vinduer?

Materialvalget til dine nye dører og vinduer har stor betydning for primært tre faktorer – hvor mye løpende vedlikehold dine vinduer og dører krever, hvilket design du ønsker, samt hvilket budsjett du har. Du kan her under lese mer om hvilke overveielser du bør vurdere og ta høyde for.

Skrevet Av Sparevinduer

Derfor oppstår det dugg på vinduene dine

Inneklimaet har stor betydning for den fysiske og mentale helsen, og siden nordmenn tilbringer 80–90 % av tiden innendørs, er det viktig å ha fokus på dette. Her kan du lese mer om dugg og kondens i boligen og hva du kan gjøre for å avhjelpe problemet og dermed få et bedre inneklima.

Skrevet Av Sparevinduer

Vet du u-verdien på vinduene dine?

Nedenfor kan du lese litt om de mest brukt betegnelsene innenfor energivinduer og hvilken betegnelse som er viktigst for deg og ditt prosjekt.

Skrevet Av Sparevinduer

Energivinduer – når er det riktig å investere?

Energiriktige vinduer er valget for deg som gjerne vil passe på miljøet, ta hensyn til lommeboken og unngå trekk i de kalde månedene.

Skrevet Av Sparevinduer

Når skal vinduene skiftes ut?

Vi har samlet 6 anbefaling til hvordan du kan sjekke dine vinduer

Skrevet Av Sparevinduer