115

Ny spikermal gir deg perfekt spikermønster ved montering av kledning

Spikermalen gir deg korrekt montasje av kledning – både vertikalt og horisontalt.

For Simpson Strong-Tie

Bjarne Nordvik

Simpson Strong-Tie

16. juni 2021
SWITCH SECTION
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210616132923667.JPG?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210616132923827.JPG?maxwidth=900

Mange har prøvd å lage rette og nøyaktige spikermønstre i kledningen på øyemål, og sett at det kunne blitt bedre. Andre har forsøkt å få rette linjer med en krittsnor, men oppdaget at heller ikke dette gikk helt bra, og at det ble varige krittmerker i kledningen.

Nå har det derimot blitt lett å lage et perfekt spikermønster for korrekt montasje av kledning. Den nye spikermalen gjør det enkelt å få spikrene (eller skruene) på en rett linje, både horisontalt og vertikalt. Dette er særlig viktig når man benytter syrefast spiker på en kledning som ikke skal etterbehandles, da spikerne blir ekstra synlige når du ikke skal male eller beise kledningen.

Spikermal for kledning

Spikermalen er kjekk å bruke på alle typer kledning, og du treffer der du skal treffe.

Klem spikermalen inntil lekten og kledningen, putt spikerpistolen inn i hakket på spikermalen og skyt spikeren akkurat der den skal være. På denne måten får du helt lik plassering hver gang, noe som gir deg et mer nøyaktig og estetisk resultat. Da kan du se på veggen i mange år og være fornøyd, istedenfor å gå og irritere deg over et dårlig resultat.

Trykk «Play» på videoen og se hvor enkelt det er å bruke spikermalen, og hvor fint det blir med helt perfekte spikermønstre på kledningen.

1305
false
b-0TrueFalse

Spør etter spikermalen hos din byggevarebutikk

Når du kjøper to esker kledningsspiker eller mer fra Christiania Spigerverk / Simpson Strong-Tie, får du med deg en spikermal på kjøpet. Spikermalen er kun tilgjengelig gjennom kjøp av galvanisert eller A4 syrefast kledningspiker. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker.

Christiania Spigerverk har produsert festemidler siden 1853, og har bransjens lengste erfaring i Norge. Fra 2017 har de vært en del av Simpson Strong-Tie. I dag lager de mye mer enn spiker, blant annet alt av beslag og festemidler til din terrasse.

638
https://www.youtube.com/embed/uDF9dlnOUIE
false
b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210512115109799.png #FFFFFF
Les også