115
Foto: Trappa

Slik får du drømmetrappen

Et viktig stikkord er å velge en leverandør som gir deg alle muligheter til tilpasning og skreddersøm

For Trappa

Frode Ulriksen

Trappa

15. juni 2023
For Trappa

Frode Ulriksen

Trappa

15. juni 2023
Foto: Trappa
Foto: Trappa
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20230615062859315.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20230615062859315.jpg?maxwidth=900
Foto: Trappa
Foto: Trappa
0

En trapp er ikke bare en praktisk transportvei mellom to etasjer, men har i stadig større grad utviklet seg til å bli et smykke i huset. I tillegg finnes det i dag en rekke muligheter for å utnytte tomrommet under trappa til å lage skreddersydde og arealeffektive oppbevaringsløsninger.

Hos de fleste trappeleverandører finner du som regel et stort utvalg av både moderne og klassiske trapper, og det er ofte mulig å velge mellom ulike overflatebehandlinger og materialer. Utfordringen oppstår gjerne dersom du vil ha noe du ikke finner i katalogene. Da har du plutselig vesentlig færre valgmuligheter og sitter ofte igjen med en følelse av at ingen kan levere.

De riktige leverandørene tilbyr skreddersøm

Det er da du trenger en nisjeprodusent som har evne og mulighet til å tilpasse seg dine ønsker og drømmer. En slik leverandør finner du i Trappa Snekkeriverksted. Det er en liten bedrift med tilhold i Buvika, omtrent en halvtimes kjøretur sørover fra Trondheim. Bedriftens aner strekker seg helt tilbake til Ola Olderøyås Snekkerifabrikk som ble startet i 1961. Siden den gang har bedriften opparbeidet seg solid kunnskap og erfaring innen trappeproduksjon.

- Vi opplever at mange har et ønske om at trappa skal representere arkitekturen og stilen i boligen. Derfor legger vi stor vekt på å tilby tilpasningsmuligheter som gjør at trappene vi leverer passer best mulig inn i miljøet til kunden, forteller daglig leder i Trappa, Frode Ulriksen.

Hos Trappa kan du velge mellom en rekke ulike trappemodeller i både moderne og klassisk stil. Finner du den trappa du liker i katalogen, er ingenting bedre enn det. Men modellene i katalogen er på ingen måte en fasit.

- Dersom kunden vil gjøre endringer eller har en god idé om hvordan akkurat deres trapp skal se ut, er de hjertelig velkomne til oss. Hos oss er det kun kreativiteten som setter begrensninger for hva som er mulig, forteller Frode.

Han legger også til at én type trapper er spesielt populær nå om dagen:

- Vangeløse trapper er veldig i tiden. Her er trinnene festet direkte i veggen med spesielle bolter på den ene siden og bæres av gelenderet på den andre siden, forteller Frode.

Dermed er det altså ikke behov for synlige vanger, som bidrar til at trappa oppleves som mer «svevende». Det gjør også at trappa bli mer åpen og luftig da mer lys slipper gjennom. Det er viktig å være klar over at en vangeløs trapp stiller større krav til bæreevnen i veggene enn en trapp med tradisjonelle vanger.

En rekke valg og kombinasjonsmuligheter

Blant mulighetene som finnes hos Trappa, kan vi blant annet nevne tykkere trinn, klosstrinn i ulike former, trompetinngang som gjør trappen bredere nederst, innfelt belysning, profilerte trinn og en rekke ulike typer stolper, håndløpere og spiler. I tillegg kan du velge mellom en stor mengde tresorter og overflatebehandlinger. Er du ute etter noe i stål og glass, eller kombinasjoner mellom ulike materialer, er det også mulig.

- Hele poenget er å kombinere kundens ønsker med vårt gode håndverk, lange erfaring og kompetanse på trapper til å lage en løsning som kunden garantert blir fornøyd med, understreker Frode Ulriksen.

Det er ikke bare skreddersøm og godt håndverk som bidrar til fornøyde kunder hos Trappa. Tett oppfølging og tilgjengelighet er også svært viktig.

- Vi har mange eksempler på kunder som setter stor pris på at vi er tett på og tilgjengelige. De opplever å bli tatt på alvor på en måte større leverandører ofte ikke har mulighet til, sier Frode Ulriksen.

Leverer helhet

Trappa driver ikke bare med produksjon av trapper. For å oppnå en den beste helheten mellom trappa og interiøret ellers, kan de også levere spesiallagde skap, spisebord, hyller osv. I tillegg er det mulig å bestille skreddersydde skap- og skuffeløsninger under trappa – på den måten får du både en stilren og arealeffektiv utnyttelse av en plass som alt for ofte blir en dødsone i huset. Klikk her for å lese mer om hva Trappa kan tilby.

Ta kontakt med Trappa i dag på telefon 41 21 17 70 eller fyll ut kontaktskjemaet vårt for å vite mer om hva vi kan tilby deg.

4751
TrueFalsec-464
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220407095504547.png #FFFFFF
Les også