Velg en garasjeport som passer til huset

Da bør du bruke en leverandør som gir deg mange valgmuligheter

For Crawford

Henrik Dahl

Crawford

30. september 2020
For Crawford

Henrik Dahl

Crawford

30. september 2020
Foto: Entrematic Group AB
Foto: Entrematic Group AB
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200930091046970.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200930091046877.jpg?maxwidth=2000
linea.jpg linea.jpg
0

Enten det du skal investere i ny ytterdør, nye vinduer, bytte kledning eller gjøre andre typer oppgraderinger på boligen din, er du trolig opptatt av å velge noe som passer best mulig til stilen på huset. Det bør du også tenke gjennom hvis du skal investere i en ny garasjeport. Da er det lurt å velge en leverandør som gir deg mange valgmuligheter - slik som hos Crawford.

Vårt sortiment omfatter fem ulike modeller som passer til de fleste hus:

  • Trend -  diskret og nedtonet som passer til de fleste hus
  • Style - rolige linjer som gir inntrykk av enkel eleganse 
  • Linea - parallelle, horisontale linjer som gir en tiltalende og dynamisk rytme 
  • Flair -  med en særegen profil øverst på panelene som vekker oppmerksomhet
  • Classic - tidløst  design som både er sofistikert, enkelt og slående. 

Når det gjelder farger, kan du i utgangspunktet velge mellom syv standardfarger. De fleste finner noe som passer blant disse fargene, men vi kan også levere porter i valgfri RAL-farge. Uansett hva du vil ha du har, kan vi møte dine fargeønsker.

Utseendet til en garasjeport avhenger imidlertid ikke bare av modell og farge, men også av overflaten på selve porten. Hos Crawford kan du velge mellom tre ulike overflater:

  • Woodgrain, som har en struktur som ser ut som treverk
  • Brilliant, som har en struktur likt et abstrakt mønster
  • Glatt, som gir et sofistikert utseende og er svært enkel å rengjøre

Slipp lyset inn

En garasje trenger ikke å være mørk og trist innvendig, og velger du en port med vinduer slipper du både inn dagslys og får en ekstra utseendemessig kvalitet sett fra utsiden. Hos oss kan du både velge mellom rektangulære vinduer med eller uten sprosser, samt runde, rektangulære og firkantede designvinduer. Våre vinduer lages av ripesikkert akrylglass som både kan leveres klart eller farget. I tillegg kan vi levere portseksjoner med såkalte lysbånd. Det vi si at det ene leddet i porten har et akrylglass som fyller nesten hele seksjonens høyde og bredde.

Våre garasjeporter kan selvsagt leveres med integrerte inngangs- og rømningsdører. Det er en praktisk løsning for å slippe å måtte åpne garasjeporten hvis du bare skal inn å hente eller legge fra deg noe. Vil du heller ha en inngangsdør på siden av garasjen, leverer vi også sideinngangsdører. De leveres selvsagt med samme farge, overlate og uttrykk som selve garasjeporten, og sikrer dermed et helhetlig uttrykk. Til begge typer dører kan du velge mellom håndtak i sort, sølv, rustfritt stål og glanset messing. De samme mulighetene har du også når det gjelder håndtak til selve porten, men der kan du i tillegg velge ytterligere én variant - sort plast.

Minimalt vedlikehold

Velger du en garasjeport fra Crawford, velger du også å bruke tiden på noe annet enn vedlikehold. Våre porter er laget av 42 mm. tykke paneler som både varmeisolerer godt og gjør porten stabil og sterk. Rent teknisk er de bygget opp av en skumkjerne i midten, som er dekket av en galvanisert stålplate som overflatebehandles med den ønskede strukturen og fargen.

Alle våre porter er enkle å rengjøre, trenger aldri å males og inneholder ikke en eneste komponent som kan råtne slik tradisjonelle porter i treverk kan. Velger du  en Crawford-port, velger du ganske enkelt kvalitet. Vi har dessuten svært gode garantiordninger, og skulle det oppstå skader som omfattes av garantien er det verdt å vite at vi står for selve garantijobben de første to årene. Det er det ingen andre på markedet som kan matche. 

Sammen med våre servicepartnere og profesjonelle forhandlernettverk gir vi deg ganske enkelt en trygghet om at en garasjeport fra Crawford kommer til å vare i lang, lang tid.  Les gjerne vår store brosjyre for å få mer inspirasjon til valget av ny garasjeport.

Er du ute etter en garasjeport hvor sikkerhet og kvalitet er to viktige parametere, vil en Crawford-port være et trygt valg. Kanskje du ønsker å ha et likt uttrykk og stil på garasjeporten som huset eller ha en bestemt overflate eller design? Alt dette er elementer vi kan hjelpe til med.

Fyll ut skjemaet under, så tar vi en hyggelig garasjeprat

input field

input field

Radio buttons

single button

132

formcontent-ul


4902
b-0TrueFalse
left -1 c-342TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200916092732209.jpg #FFFFFF
Les også