Foto: Pixabay
SWITCH SECTION

Kostnadsfri installasjon av ladeløsninger i boligselskaper

Det skal lønne seg å være totalkunde

For Smartly AS

Ketil Granbakken

Smartly AS

20. april 2021
For Smartly AS

Ketil Granbakken

Smartly AS

20. april 2021
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210420074241627.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210420074241034.jpg?maxwidth=2000
tesla-4311971 (1).jpg tesla-4311971 (1).jpg
0

I 2020 hadde Viken fylkeskommune en støtteordning for etablering av ladeinfrastruktur i sameier og borettslag. Formålet med støtteordningen var å bidra til at flere kunne få mulighet til hjemmelading av elbilene sine, og ordningen skulle bidra til å dekke kostnader i forbindelse med oppgradering av el-infrastrukturen i boligselskapenes parkeringsanlegg. I 2020 ble det bevilget og fordelt 12,5 millioner kroner til denne støtteordningen.

Denne støtteordningen blir dessverre ikke videreført i 2020. Dermed er det ikke lenger penger å hente hos Viken fylkeskommune for sameier og borettslag som vil oppgradere infrastrukturen for å legge til rette for lading av elbiler. Grunnen til at ordningen ikke videreføres er trolig at det ikke lenger anses nødvendig med offentlig støtte for å sikre utbredelse av ladeinfrastruktur.

Det er ikke dermed sagt at håpet er ute av den grunn. For det første kan det finnes andre støtteordninger det er mulig å søke på. For det andre finnes det tilbud og muligheter i markedet som gjør at det ikke er behov for noe ekstra støtte til infrastruktur.

Det lønner seg å være totalkunde

Smartly, som er en del av Lyse-konsernet, tilbyr for eksempel kostnadsfri installasjon av komplette ladeløsninger for elbilladere til alle som er totalkunder. Med totalkunde mener vi kunder som har TV, fiber og strøm fra Smartly, og tilbudet forutsetter at boligselskapet har minimum 25 boligseksjoner med parkeringsplass. Selve leien av anlegget er også kostnadsfri så lenge dere er totalkunde av Smartly.

Pakken vi tilbyr inkluderer befaring med elektriker i forkant, og montering av en standard ladeinfrastruktur til alle parkeringsplasser i garasjen til boligselskapet. Monteringen omfatter standard elektroinstallasjon fra hovedtavle til parkeringsplasser, og det følger med lovpålagt dokumentasjon av jobben. Selve laderne på de parkeringsplassene må kunne monteres på vegg for at tilbudet skal gjelde. Avvik i antall boligseksjoner med parkeringsplass eller ønske om montering av ladere andre steder enn på vegg, vil kunne medføre ekstra kostnader for boligselskapet.

Moderne og smarte ladeløsninger

Velger dere ladeløsninger fra Smartly, velger dere moderne og fremtidsrettet. Hos Smartly kan dere leie ladeanlegget til en fast månedlig sum og det er utleier som har ansvaret for alt fra prosjektering og montering til drift, garanti, vedlikehold og kundeservice 24/7 hele året. Har du TV og Internett fra en av våre partnere er leien som nevnt kostnadsfri.

Smartly sørger også for at den som lader, faktisk betaler for sitt eget forbruk. Ingen vil vel betale for naboens lading? Systemet inkluderer også tilgangskontroll til laderne og en egen ordning for gjestelading hvor gjestene kan betale med Vipps.

Med ladeanlegg fra Smartly får dere ganske enkelt:

  • Elbilladere ferdig montert, testet og satt i drift
  • Ingen investering, en leiemodell gir full garanti på anlegget
  • Hver beboer får rentefri nedbetaling på sin lader
  • Optimal energistyring av ladeanlegget
  • Tilgangskontroll til ladere
  • Betaling og oppgjør for det hver enkelt lader for
  • Overvåking og drift av ladeanlegget
  • Månedlig rapportering på bruken av laderne
  • 24 timers kundeservice og brukerstøtte hele døgnet (Teknisk brukerstøtte 08:00-16:00)
  • Vipps-betaling for gjester

title

Vite mer? - La oss ta en prat!

input field

input field

input field

CONTACT INPUT BOX

LINK TEXT

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at kontaktinformasjonen du oppgir lagres i vårt system slik at vi kan kontakte deg igjen. Dersom du ønsker å endre dette senere kan du kontakte oss på support@smartly.no eller lese mer i vår personvernerklæring.

single button

7


3887
b-0TrueFalse
left -1 b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200309211551094.png #FFFFFF
Les også