115

Vær kreativ med glassklar epoxy

Lag spennende effekter i overflater eller støp inn de effektene du selv vil – glassklar epoxy er et fascinerende materiale som skaper atmosfære i hjemmet, på hytta eller jobben.

for EpoxyGrossisten

Silje Engebretsen

EpoxyGrossisten

7. september 2022
SWITCH SECTION
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220901135924209.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220901135924209.jpg?maxwidth=900
0

Hvis du er glad i musikk, kan du enkelt lage et stuebord med LP-plater eller albumcover under overflaten – helt på egenhånd. Er du mer glad i god drikke, lag en bardisk med øl- eller vinkorker. På jobben kan du støpe et gulv med firmalogoen eller tilsette farger i epoxyen og lage funky effekter. Barna hadde nok syntes det var gøyalt om overflaten på lekebordet var fylt med LEGO-klosser.

I tillegg til å lage kule overflater, kan du bake/støpe ting inn i glassklar epoxy og lage for eksempel 3D-skulpturer, kniv- og ostehøvelskaft, smykker veggkunst og mye mer. Skulle du ha noen fine trestykker, kan du lage unike møbler ut av dem sammen med epoxy. Mulighetene er endeløse!

Det er bare fantasien som setter grenser med glassklar epoxy, så vær kreativ og slipp fantasien løs – kanskje dette blir din nye hobby!

Noen fakta 

EG Benkeplate-epoxy kan legges i opptil 3 cm tykkelse av gangen og blir krystallklar. For å lage effekter eller ulike typer spill i overflaten, blander du inn pigmenter eller metallic flakes.

https://www.youtube.com/embed/vac5GQjxDSw

Epoxy er så hygienisk og slitesterk at det er populære gulvløsninger for sykehus, oljeplattformer, kjøkken, fjøs, garasjer, verksteder og andre steder hvor disse egenskapene er viktig. EG Benkeplate-epoxy har i tillegg til dette gode UV-egenskaper og tåler varme opptil 100°C.

EG benkeplate-epoxy kan påføres de aller fleste underlag, som betong, stein, granitt, fliser, tre, laminat, MDF, linoleum, porselen, keramikk og alle typer metall.

Lekent gulvbelegg

https://www.youtube.com/embed/CNGUPaRmefs

Epoxy til gulv brukes gjerne i kombinasjon med EG Metallic eller pigmenter for å oppnå en dekorativ overflate (kun utvalgte epoxyer, som f.eks EG Top Clear er kompatibelt med dette). Det finnes også garasjegulv-pakker.

title

Vi hjelper deg gjerne med epoxyspørsmål – kontakt oss!

input field

Mark if required

input field

Mark if required

input field

Mark if required

MESSAGE BOX

Mark if required

single button

55


6385
TrueFalsec-4
left -1 TrueFalsec-4
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200205082711250.png #FFFFFF
Les også