115

Vet du hva som skal til for å gi deg bedre søvn?

SMARAGD Kontinentalseng er valget for deg som gjerne vil sove bedre og oppleve sovekomfort på sitt aller beste.

For Wonderland AS

Marie Stenäng

Wonderland AS

28. september 2021
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210928102306513.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210928102327249.jpg?maxwidth=900
100
100
0

For best mulig søvnkvalitet, er det viktig at sengen passer deg og din liggestilling. Musklene vil slappe bedre av, slik at du kan sove lenger i den dype søvnen og føle deg mer uthvilt når du våkner. 

Kvaliteten på sengen er også av betydning for hvor god søvn du får, og Smaragd kontinentalseng er toppmodellen til Wonderland – det beste av det beste – og førstevalget for deg som ønsker god søvn og restitusjon. 


425
b-0TrueFalse

SMARAGD Kontinentalseng

Sengens tre lag med pocketfjærer kompletterer hverandre, slik at sengen fordeler trykk og gir støtte på den beste måten.  

SMARAGD Kontinentalseng har en justerbar hoftesone som tilpasses kroppen din. Den har også en skuldersone, slik at det blir mindre trykk mot skulderen og bedre avslapning for nakke og rygg. I tillegg sørger madrassene for at ryggsøylen din holder seg rett når du ligger på siden. De er nemlig tilpasset slik at skulderen og hoften møter forskjellig motstand og synker akkurat passe ned.


556
false
b-0TrueFalse

Madrassen er vendbar, noe som sikrer sengen lang levetid og samme komfort år etter år. I tillegg kan alle tekstilene vaskes på 60 °C, slik at sengen alltid er ren og deilig å sove i.

Smaragd kontinentalseng med OakRest representerer det fremste innen norsk design, og er sovekomfort på sitt aller beste. Dette er en ny, tidløs designklassiker med et naturlig og skandinavisk uttrykk.

407
false
c-431TrueFalse

OakRest – tilbehør 

Som tilbehør til Smaragd kontinentalseng, finnes OakRest hodegavl, sokkel og nattbord, med funksjonelle løsninger og varige materialer som bygger på norsk møbeltradisjon og håndverk.

217
false
c-431TrueFalse

Du får et naturlig og helhetlig uttrykk med eksklusiv helstav i lys eik, og den hvitpigmenterte lakken får frem treverkets naturlige, lyse farge. Hodegavlen har også vaskbart tekstil, og monteres enkelt på trerammen.

Nattbordet gir deg oppbevaringsplass og monteres vegghengt, med åpningen inn mot sengen eller ut fra sengen.

– Med SMARAGD og OakRest skaper du et naturlig fristed for å koble av, sove godt og få ny energi, sier Silje Winterstø Mardal i Wonderland.

484
false
c-431TrueFalse

Prøv selv

Wonderland SMARAGD Kontinentalseng finner du hos Møbelringen. De ønsker at du kommer til butikken og faktisk prøver sengen i samme posisjon som du sover i – dette er ikke flaut, men noe de ønsker at du gjør!

232
https://www.youtube.com/embed/UVhMXXCFrYw
true
c-431TrueFalse


13
true
c-431TrueFalse
0

På denne måten får du kjent etter om hofte og rygg ligger i en rett linje for best mulig restitusjon og søvnkvalitet – jo bedre komfortnivå du velger, jo bedre følsomhet, støtte og trykkavlastning gir sengen. Til slutt prøver du forskjellige puter, og finner en som gir god avlastning til nakken.

Dersom du lurer på noe mer om valg av riktig seng, book gjerne et online-møte med en av Wonderlands sengeeksperter.

Litt om Wonderland

Siden 1969 har Wonderland utviklet norske senger fra basen i Romsdalen og tindehovedstaden Åndalsnes. Målet har alltid vært å lage de beste sengene, med forutsetningene for god søvn. Tett samarbeid med flere lokale underleverandører sikrer kortreist og effektiv produksjon.

Livet byr på alt. Søvn gjør deg klar for mer.

790
c-431TrueFalse
left -1 Falsec-431
Les også